A Fény győzelme!

Az Esemény

Jöjjetek össze, hogy segíthessétek a pozitív változásokat!
Alakítsatok egy Eseményt Támogató Csoportot!
Részvételi szándék jelzése a prepareforchange.net weboldalon lehetséges.

Csodálatos és holisztikus változások történnek a Földön mindenhol! Minden embert felkérünk, hogy vegyen részt az Igazság Fényében megszülető Új Társadalomban. A pozitív érzések növekedése táplálja a mély változásokat világszerte. Az optimizmus és az öröm békét teremt, ahogy eltölt mindenkit az igazság ösztönös ismerete és az emberiség potenciáljába vetett hit a szerető változásra.

A kibontakozó szeretetről és igazságról írtak és beszéltek a nagy próféták, bölcsek és misztikusok már több ezer éve minden kultúrában, hogy AZ ESEMÉNY idején az emberiség felemelkedik a sötétség és a félelem fölé, mely elnyelt bennünket. Most van itt az ideje a megjövendölteknek, a Fény Győzelmének!

A Felkészülés a Változásra itt van, hogy összekapcsoljon minden embert, különösen azokat, akik együtt tapasztalták meg az Igazság Fényét egy virágzó Új Társadalom szeretetteljes támogatásában. Azok, akik megtapasztalták az Igazság Fényét, többet tudnak annál a röpke közjátéknál, mint amennyit bármelyik ma élő tanítótól tanulhatnának. Te, aki már rendelkezel ezzel a tudással, fel lettél hívva a cselekvésre. A felébredettek segítése, akik keresik más felvilágosodott lények jelenlétét az elsődleges feladat, hogy meg tudjuk osztani azt a tudatosságot, amely a mi kivételes ajándékunk. Hívj mindenkit, akik ismerik a Igazság Fényét! Kérd meg őket, hogy csatlakozzanak hozzád meditációban és imádságban, hogy növeljétek a béke energiáját a saját közösségetekben! Szerveződjetek, hogy mindenkinek a lelkét felemeljétek, megosztva különleges ajándékotokat igaz szeretetben és nyitottságban. Minden falunak, városnak és nagyvárosnak szüksége van szerető vezetésre a változásokhoz, mint még soha az emberiség történetében.



5 megjegyzés:

  1. Nagyon hiányzik magyar nyelven a részvételi szándék - jelentkezési űrlap!

    VálaszTörlés
  2. Tudomásom szerint,gőzerővel folyik a teljes oldal magyar fordítása.

    VálaszTörlés
  3. Itt is megkérdezem(mint az angol lapon): miben segíthetnék?
    Szolnok és környékéről van valaki köreinkben?
    AZ angol lapon jelentkezve, nem kaptam visszajelzést.
    Szeretném személyesíteni a történetet, mert a hullámok cseréjéhez szerintem szükséges,
    a net még kevés...
    Minden Jót!

    VálaszTörlés
  4. Az elképzelés jó, csak az élőláncban alkotott szimbólum nagyon nem jó. A legtöbb ember abban a tévhitben használja, hogy a béke és szabadság szimbóluma. De mivel megfordították és körbe zárták, így nem a békét teremti meg, hanem a káoszt és háborúkat. A jin-jang ábrát fordítva ábrázolják rossz energiát hoz létre. Hitler a tibeti keresztet fordította meg, ebből lett a horogkereszt, ami szintén nem jó energiát hozott létre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyulasoki. Teljesen igazad van. A VALÓDI béke jele KÖR NÉLKÜLI...jelentése: élet. egyes elméletek szerint egy fát jelképez, valószínűbb azonban,hogy egy álló embert, és így a keresztábrázolás elődjének is tekinthető.
      Viszont a körbe való zárásával jelentése éppen az ellentétje... a halál és a pusztulás.
      Ezt az ellenbékejelet a kozmetikázott történelem szerint először gerald holton grafikus vetette papírra 1958. február 21-én a “campaign for nuclear disarmament” brit szervezet számára, akik elméletileg a nukleáris fegyverkezés elleni tiltakozást tűzték ki céljuknak. Ti hogyan emlékeztek??? leállt a fegyverkezés? "Kitört" a béke korszaka vagy éppen ellenkezőleg...Szerintem nagyon óvatosan kellene ezekkel a dolgokkal bánni,nehogy épp az ellenkezőjét érjük el annak, amit eégondoltunk...

      Törlés