Eseményt Támogató Csoportok vannak kialakulóban világszerte

Azzal vagyunk elfoglalva, hogy létrehozzuk a csoportok infrastruktúráját, hogy azok hatékonyan tudjanak működni, ami a Felkészülés a Változásra Hálózat egyik fő feladatát képezi. Az elképzelésünkhöz hozzátartozik egy weblap a régiók számára, és egy poszt is minden helyi csoportnak (a posztoknak vannak hozzászólásai). A posztok a Regionális Weblaphoz lesznek becsatolva.

Hogy tovább haladjunk, a Felkészülés a Változásra Hálózat Weblapja további eszközöket fog felajánlani a területi, városi és helyi csoportvezetőknek, amelyeket a weboldaluk bejelentkezéséhez használhatnak. Az egyik ilyen eszköz lehetővé teszi számukra, hogy sokoldalúbb e-maileket csinálhassanak az egész régiójuk, városuk vagy helyi csoportjuk számára. Az e-maileknek hírlevél formátuma lesz grafikával és képekkel, amiket meg lehet jeleníteni okostelefonokon, asztali számítógépeken és táblagépeken is. Ez a projekt hetekkel a Résztvevő Adatbázis elkészülte után fog elkezdődni. A résztvevők egyre gyarapodó csoportja többet akar majd a szöveges kommunikációnál, szeretnének majd grafikát és formázott szöveget is. Ez lehetővé teszi majd, hogy a közösségi média ikonjait is használjuk.

Ez egy ambiciózus célkitűzés, ami a közeljövőbe tekint, amikor a tagok száma sokkal nagyobb lesz, és a regionális vezetőknek részletes kommunikációs lehetőségekre lesz szükségük, hogy segíthessenek a Gyógyító és Technológia Csoportoknak felvenni a kapcsolatot a nagyobb közösségeikkel, akiknek szükségük lesz majd a segítségünkre az Esemény után. Addig is olyan gyorsan bővülünk, ahogy csak bírunk, és a regionális Résztvevőinket bejuttatjuk egy olyan jó adatbázisba, ami az adminisztrátori felületről elérhető, mert kiemelkedő fontosságú, hogy ezek a fajta eszközök elérhetőek legyenek.

Jelenleg minden olyan elérhető webszolgáltatást egyesítünk, amik segíthetnek a résztvevőknek kapcsolódni, megosztani és tanulni. A levelezőlista rendszerek, Google Csoportok és a Meetup azok a szolgáltatások, amik hasznosnak bizonyulnak. Ez az oldal lesz majd a központja ezeknek a kommunikációs eszközöknek, ezért gyertek vissza rendszeresen megnézni, hogy milyen újdonságok vannak.

Miután mérlegeltük a lehetőségeinket, úgy döntöttünk, hogy egy Levelezőlista rendszert fogunk létrehozni a különböző csoportjaink számára. Ez azért van, mert a lista formátum lehetővé teszi a lassú hálózatoknak és régebbi számítógépeknek, hogy ugyanazon a szinten működhessenek mint a legújabb modellek. El tudjátok menteni azokat az üzeneteket, amik fontosak számotokra, és megszabadulhattok a többitől. Fontos szempont, hogy legyenek listák a régióknak, városoknak és helyi csoportoknak, hogy mindegyikük arra összpontosíthasson, ami éppen aktuális és fontos számára. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy elküldjetek neki egy e-mailt, hogy feliratkozhassatok. Egyszerű és elegáns. Amikor elérhetőek lesznek, be lesznek linkelve a regionális oldalatokról, közel az Eseményt Támogató Csoport posztjának linkjéhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése