Új Résztvevők: A segítség úton van!

Új Résztvevők: A segítség úton van, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

Szeretnél egy helyi vezetőségnél dolgozni? Most alakítjuk a regionális vezető csapatokat, amelyek sok emberből állnak majd össze. Ha szeretnél ebben részt venni, elküldjük neked a közeledben élők email címét, hogy felvedd velük a kapcsolatot. A Planetáris Vezetőség Csapata segíteni fog a Helyi Vezetőknek. Ebben fogunk közreműködni addig, amíg az automatikus rendszer működőképes nem lesz. Lejjebb több információt találhatsz erről. Ha tudsz segíteni nekünk ebben, kérlek tudasd velem. Email Dane-nek.

A Helyi Vezetőségi Stratégiáról a Jelentkezőknek.

Köszönjük a türelmedet. A Cobra blogján lévő felhívásra adott válaszokkal foglalkozó csapatunk egy kicsit lemaradt (csapatunk csak 6 részidős taggal dolgozik). Most egy helyi Eseményt Támogató Csoport stratégián dolgozom, azért, hogy minden résztvevő saját területéről tudjon kapcsolódni- és bármit gyorsan megosztani anélkül, hogy szükségük lenne egy közvetítőre a Planetáris Vezetőségi Csoportból. Az első megközelítés manuális, de a második már adatbázis alapú.

A manuális megközelítéssel az a célunk, hogy olyan vezetőket találjunk minden területre, akik felvehetik majd a kapcsolatot az ő területükről való jelentkezőkkel, és akik válaszolni fognak az új Jelentkezési Lapokra. A helyi vezetők együtt fognak dolgozni a planetáris (földi) csoportokkal, hogy támogassák a városok vezetőit. A vezetők segíteni fognak az Eseményt Támogató Csoportok szemtől szembeni létrehozásában, akik majd a saját területükön mutatják be a Közösségi Vezetőség Tájékoztatóit.

A területi vezetőség nem csak adminisztratív kérdésekben ad támogatást, hanem segítik a helyi Eseményt Támogató Csoportokat területi információkkal, tanácsadással és kapcsolatokkal, akik így előre tudnak lépni a saját kezdeményezéseikkel.

Bár a résztvevők száma jelentősen megnövekedett mióta a blog létrejött július közepén, még mindig csak a töredékénél vagyunk annak, ahol lennünk kellene. A jövőbeli létszámnövekedésnek szüksége lesz az adatbázis alapú rendszerre, mely elérhetővé teszi az új résztvevőknek, hogy saját profiljuk legyen a prepareforchange.net oldalon, ahova visszatérhetnek, hozzáadhatnak vagy cserélhetnek információt. A profilok a vezetők számára hozzáférhetők lesznek, de a legtöbbjük automatizáltan fog működni azért, hogy a beállításokat megosszák azokkal az emberekkel, akik segíthetnek azonnal integrálni az az egész régióra kiterjedő erőfeszítéseket. Az adatbázis egy kifinomult, mégis egyszerű módszer arra, hogy a résztvevők megosszák és közöljék egymással információikat az egyes területek között, közben lehetővé téve mindenkinek, hogy a saját profiljukban változtassanak ahogyan növekednek és fejlődnek. A beállítások változtatásai automatikusan közölve lesznek a Csoportokon belül a megfelelő emberekkel, hogy szükség esetén segíthessenek.

Az Eseményt Támogató Csoportok helyi jellegűek. A régiók azok a legnagyobb működési egységek, amelyeket hatékonyan kell megszervezni az Esemény idejére.

Kérlek jelentkezz a lakóhelyedhez közeli Eseményt Támogató Csoportba és vedd fontolóra, hogy városi vagy vidéki szinten dolgozz, ha úgy érzed, hogy szeretnél csatlakozni.

A Fényben
Dane

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése