Az Új Föld projekt






4 megjegyzés:

  1. *****/ Ez a videó csodálatos és mély érzésekkel töltött el, hogy láthattam. / Úgy gondolom, hogy a negatív , úgynevezett makacs embereknek nagyon ajánlanám, hogy megnézzék... / Biztos vagyok abban, hogy ízig - vérig áthatná testüket , lelküket és gondolkodásra késztetné őket a pozitív irány felé. Hiányzik a negatív emberekből az a tudásszomj, melyre a pozitív gondolkodásúak vágynak. S ez a videó pontosan arra nagyon jó lenne, hogy a negatív embereknek fölkeltse érdeklődésüket, a jó és pozitív irány felé .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég nagy hülyeségeket mondasz Sharlotte. Nagy gond nincs ezzel, csak jó, ha tudod. Az ember nem azért ember, mert gondolkodik, hanem azért, mert tud, ha erről az oldaláról nézzük. Az elméd az, amely gondolkodik, mert nem arra használod, amire való, amire lett teremtve. Tudásszomja az elmének van, hisz a tudás is egy érzelem kitükröződése. A tudat öröme a tudás.
      A tudás az van.
      A tudást nem kell keresni, nem kell kísérletekkel bizonyítani, nem kell tanulni, stb., és főleg nem kell a tudásra szomjazni. Ha folyamatokban nézed a világot, vagy a saját életed, egyszerre rájössz, hogy nincs pozitív, és negatív ember, nincs jó, és rossz, vagy pozitív, és negatív irány. Minden irány jó, és rossz is, annak megfelelően, miként választottad szét. A dualizmus elválasztások sokasága, és úgy jöttek létre, hogy az egyet megítélted. Hát a feladat mindenki számára, hogy újra összerakjon mindent, amit szétválasztott. A tapasztalat, azért jön létre, mert amire az egyet szétválasztottad, azt át is kell élned. Ha jóra, és rosszra választottad szét az egyet, akkor át fogod élni a jó, és rossz oldalát is. addig tart e folyamat, míg újból össze nem raktál mindent, amit szétválasztottál. Jó munkát az összerakáshoz.

      Törlés
    2. de jó épp December 20 van most,és kb abban az időben olvastam el mint amikor te megírtad a választ,írtam épp neked a a Youtube -ra (Molnar Gabi)

      Törlés
  2. Fél megoldásban nem vagyok benne. Ahogy most áll az egész, változás, az még fél megoldás. Vagy megcsináljuk a teljest, vagy sehogy. Ehhez az univerzum főpapjainak is itt kell lenniük. Mindnek.

    VálaszTörlés