Cobra az Eseményről

Cobra blogjáról, 2012. április 28-án, szombaton: blog

Az új pénzügyi rendszer

Az itt található információk legnagyobb része az okkult gazdaság mélyén lévő forrásoktól származik és világszerte a pénzügyi rendszer újrarendezésével jár.

Újraindítás

Ez az Eseménykor fog megtörténni és tulajdonképpen a művelet része.

1. nap

Amikor már kellőképp nagy nyomás nehezedik a Federal Reserve (FED)-re, rá lesz kényszerítve, hogy visszafizesse az adósságot, amivel az embereknek tartozik, melyet tisztességtelen és törvénytelen módon csalt ki tőlük. Mivel a Federal Reserve nem rendelkezik pénzzel, amivel visszafizethetné ezt az adósságot, csődöt fog jelenteni. Ez láncreakciót indít el a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), a Nemzetközi Pénzügyi Alap (IMF) és a Világbank (WB) körében, és világszerte az összes központi bank is csődöt fog jelenteni.

A pénzpiacok extrém árfolyamingadozása világméretű tőzsdei összeomlást fog eredményezni. A tőzsdék be fognak zárni, beleértve a New York-i Tőzsdét is. Minden pénzügyi eszköz, mint az elővételi jog és a hitel-nem teljesítési csereügyletek lenullázásra kerülnek.

Minden árnyékszámla letiltásra és lenullázásra kerül. A háttérhatalom minden nyilvános bankszámlája zárolva lesz. Az összes ingatlanárverés befagyasztásra kerül, akárcsak az összes állam- és magánadósság (jelzáloghitelek, kölcsönök, hitelkártya tartozások).

2.-7. nap

A bankok zárva tartanak és nagy lesz a bizonytalanság és a zavarodottság. Egyes vállalkozások lehet, hogy átmenetileg bezárnak. Előfordulhat néhány kisebb probléma az értékesítési csatornákban. Néhányan azok közül, melyek továbbra is nyitva tartanak, lehet, hogy elfogadnak készpénzt, mások viszont csak arany vagy ezüst pénzérmét. A hitelkártyák nem kerülnek elfogadásra, mivel a rendszer le fog állni. Előfordulhatnak majd kisebb problémák az ellátásban, ezért ajánlatos élelem- és üzemanyagkészlettel felszerelkezni.

Újraértékelés

Kb. 1 héttel az Esemény után.

Még mindig előfordulhatnak majd kisebb problémák az ellátásban.

Bevezetésre kerül az új pénzügyi rendszer, melynek a Yamashita arany lesz a fedezete. Ez az arany olyan helyeken lesz tárolva, melyeket egyelőre nem lehet nyilvánosságra hozni. A Yamashita arannyal nem fognak kereskedni a nyílt piacokon. A valuták egy csoportja úgy, mint az amerikai dollár, az euro, a brit font, a svájci frank és a japán jen, valamint a kínai jüan fogják az alapját képezni ennek az új rendszernek.

Azok a bankok, amelyek nem álltak szoros kapcsolatban a Federal Reserve-vel és nem mentek csődbe, újranyitnak. Nem számolhatnak majd fel kamatot. Teljes könyvelésük átlátható lesz a nyilvánosság számára. A tőzsdék nem nyitnak ki újra.

Újraértékelés fog történni. Ez azt jelenti, hogy az egyes pénznemek közti átváltási ár változni fog, de nem drasztikusan. Sokkal valósabban fogják tükrözni az adott nemzet valódi termelőképességét. Az iraki dínár nem fog nagyon felértékelődni, sok találgatással ellentétben. A Federal Reserve és az euro bankjegyek más bankjegyekkel együtt széles körben elfogadottak lesznek, míg néhány hónapon belül fokozatosan kivonásra nem kerülnek és új pénzt nem nyomtatnak.

Minden tisztességes üzleti megállapodás, szerződés és kötelezettség világszinten érvényben marad és tiszteletben lesz tartva. Azon üzleti megállapodások, melyek a háttérhatalom csalásaival és bűnügyeivel hozhatóak kapcsolatba, lenullázásra kerülnek és érvénytelennek lesznek nyilvánítva.

Néhány hét múlva

A multinacionális vállalatok kötelezve lesznek, hogy visszavásárolják a részvényeiket, ami egyúttal csődbe fogja kényszeríteni őket. Fel lesznek osztva, és tisztességes hányaduk államosításra kerül a saját országában.

Ezek után jelentik be nyilvánosan a Globális Rendezési Alapok létezését. Ezen alapok tartalmaznak kb. 70 billió dollárt a Pozitív Hadsereghez kapcsolódó vagyonos hazafiaktól, 100 billió dollárt a Fehér Sárkány Társaságtól és a Templomosoktól, 120 billió dollárt az Ellenállási Mozgalomtól, és 10 billió dollárt a Saint Germain Alapból. A Globális Rendezési Alapok továbbá tartalmazni fogják még az összes, a háttérhatalomtól elkobzott pénzt és vagyontárgyat.

A Globális Rendezési Alapokat több célra fogják felhasználni. Először is minden nemzeti, lakossági, és magánadósság kifizetésre kerül világszerte. Ezt követően minden ember kárpótolva lesz a lopásokért és bűnös tettekért, amiket az egykori háttérhatalom ellenük elkövetett. Majd a jóléti alapok kiutalásra kerülnek, és humanitárius célokat, környezetvédelmi és új, fejlett technológiákat támogató projekteket fognak finanszírozni belőle. A Saint Germain Alapból származó pénz egy része közvetlenül a Fénymunkásokhoz kerül, a vagyon többi része az Első Kapcsolatfelvételhez szükséges projekteket fogja támogatni.

6 megjegyzés:

  1. Mégis, mikor fog ez bekövetkezni? Ma már 2013. 09.15. van.

    VálaszTörlés
  2. Igen. Ez engem is érdekelne. Vagy az, hogy a bankok és más tisztességtelen eljárásokkal működő cégek működési engedélye vissza lett vonva tavaly, már ennek az "Esemény"- nek az előszele?

    VálaszTörlés
  3. JÓ LENNE HA MÁR OTT TARTANÁNK.

    VálaszTörlés
  4. amíg pénz lesz a földön kapzsiság is lesz így nehéz hinni a cikk írójának/szerzőjének.
    a mai eltorzúlt világunkban a pénz az isten sokaknak többet ér mint az emberi élet :(
    szerintem az emberiséget kéne már gyerekkortól arra nevelni,hogy szeresse és harmóniában éljen a természettel ami körbe veszi és tisztelje,becsülje,szeresse embertársait.
    nem várni kell,hogy jobb legyen hanem tenni érte :)

    VálaszTörlés
  5. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni az Eseményt. pl. itt:
    https://www.youtube.com/watch?v=zksbyUofgK0

    VálaszTörlés
  6. Manapság nehezebb,mint pl tavaj. Valami zavar. Hoszabb előkészülés kell. Azt hiszem a mágnes segít. És nem tudom,ti hogyan tudtok gondolkozni közben,de nekem folyamatos a vetítés,mindig más és más. Én nem tudok közben magasztosabb eszmékre koncentrálni. A film intenzív,valamit mutatni akar. Mèg nem értem a végère,pedig màr több mint 1 éve nèzem,minden nap...

    VálaszTörlés