Először vagy itt? Innen indulj…

Sokan tisztában vannak azzal, hogy valami nagyon nem tiszta a pénzügyi rendszerünkben.

Bármilyen keményen is próbálkoztok, egy háztartás fenntartásának költsége továbbra is az egyik legnehezebb kihívás, amivel szembe kell nézni.

Stresszt, félelmet, vitákat okoz és rányomja bélyegét a békére és harmóniára, amit mindannyian szeretnénk élvezni életünkben, különösen akkor, ha családunk van.

Nem kell hogy így legyen, azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked és a közösségednek, hogy egy új paradigma felé mozduljunk el.

Először is, itt van néhány tény, amiről valószínűleg soha nem gondoltad volna, hogy kapcsolódik a jelenlegi pénzügyi rendszerünkhöz.

Jelenleg a világ bankjai irányítják a számítógépes programot. Amerikában ez a Federal Reserve Bank (FED), melynek jelenlegi tulajdonosai ismeretlenek a lakosság számára.

Európában az EKB (Európai Központi Bank) az irányító testület, melynek a tulajdonosai között van többek között 17 euro-alapú központi bank, és 10 másik központi bank Európából, amelyek az euro-tól eltérő valutákat használnak. Ennek a 27 egyéni központi banknak a tulajdonosi gárdája, amely az EKB-t irányítja, szintén ismeretlen az európai lakosság körében.

Joggal állíthatjuk, hogy az emberek egy szűk csoportján kívül- senki nem tudja, hogy ki birtokolja a központi bankokat, és ebből kifolyólag SENKI NEM TUDJA, HOGY KI IRÁNYÍTJA A TE PÉNZÜGYI ÉLETEDET!

Kivétel nélkül, a bolygó összes központi bankját összejátszásokon, korrupción, csaláson és/vagy kieszelt háborúkon keresztül alapították. Csak három ország maradt központi bank nélkül: Irán, Észak-Korea és Kuba.

További történelmi adatért ebben a témában ajánljuk az alábbi forrásokat:

Könyv: A lény a Jekyll Szigetről, – G. Howard Griffin

Video:  A pénz urai – A Rothschildok leleplezve

A pénz urai – 1. rész

A pénz urai – 2. rész

Weboldal: Pénzügyi zsarnokság – David Wilcock (Divine Cosmos).

Ráadásul amellett, hogy a bolygó összes központi bankja az ő kezükben van, ugyanezen egyének belső körének tulajdonában van vagy ők irányítják a legtöbb vagy az összes nagy nemzetközi kereskedelmi és magánbankot, melyek együttműködnek városaid kiskereskedelmi egységeivel. Itt kell megjegyezni, hogy az emberek nagy része, aki ezekben központi és kiskereskedelmi bankokban dolgozik, nagyra becsült, szorgalmas polgárok, és mint sokan közülünk, nincsenek tudatában, hogy kik irányítják őket vagy hogy egyáltalán léteznek ezek az irányítók.

Léteznek más nemzetközi bankszervezetek is, melyekről tudnod kellene.

1944-ben mind a Nemzetközi Valutaalapot (IMF), mind a Világbankot 44, a II. világháborúban harcoló szövetséges kormányfő alapította. New Hampshire-ben, a Breton Woods nevű síparadicsomban tartottak konferenciát.

Egy megegyezés született arról, hogy ennek a 44 országnak az adófizető polgárai fogják finanszírozni ezeket a szervezeteket, amelyeket azzal a céllal hoztak létre, hogy a megtizedelt országok háború sújtotta gazdaságát újjáépítsék.

Mindkét szervezet a mai napig létezik és teljes autonómiát élvez kívül esve a jogrendszerek hatókörén minden olyan országban, melyek a pénzügyi alapjukat szolgáltatják. Vagyis mind a te és az én pénzem finanszírozza korrupt ügyleteiket.

Tanulmányozhatod egyik példáját annak, hogy milyen mélyen gyökerezik a korrupció, ha meghallgatod Karen Hudes-t. Keress rá a YouTube-on, a weboldalán kahudes.net, vagy meghallgathatod egy, a Project Camelot által vele készített 2 órás interjút a Live Stream-en (lásd alább). Hudes asszony a Yale Egyetem Jogi Karán végzett és 20 éves tapasztalattal rendelkezik a Világbank főhadiszállásának Jogi Osztályáról.

Karen Hudes beszélgetés – 1. rész


Karen Hudes beszélgetés – 2. rész


Karen Hudes beszélgetés – 3. rész


A mi szempontunkból az utolsó, de nem a legkevésbé fontos az az alattomos szervezet, ami ellenőrzi pénzügyi életünket, az a Nemzetközi Fizetések Bankja, vagy (BIS), mely hihetetlenül hangzik, de a svájci Basel városában található.

Ennek a banknak a tulajdonosa az az 58 központi bank, amely az 58 központi bank javára működik.Kell ennél többet mondanunk?

Honnan szerzik a központi bankok a pénzüket (pénzünket)?

Ne felejtsük el, hogy az összes központi bankot névtelen magánszemélyek birtokolják. Egyiket sem az állam működteti vagy irányítja. Úgy szerzik a pénzüket (pénzünket) hogy a privát számítógéprendszerükön bejelentkezve pénzügyi műveleteket folytatnak az éteren keresztül vagy a kibernetikai téren át, vagy jellemezheted bárhogy, ahogy el tudod képzelni. A pénz valójában nem létezik. A pénz nem más, mint egy digitális adatbevitel, amit a magán számítógéprendszerükön keresztül juttatnak be. Nincs mögötte semmilyen kormány, és semmilyen komoly eszközfedezet, mint az arany vagy ezüst, és csak magára a “bankjegyekre” váltható be, amelyeket papírpénzként ismerünk.

Mi a papír valuta?

Vessetek egy pillantást néhány papírpénzre, vagy nézzétek meg közelről a bal felső sarkát a 100 dolláros bankónak, ahogy az “Federal Reserve Note”-nak (FED bankjegynek) nyilvánítja magát. Az euro még titokzatosabb. Csak az EURO (Latin) és az EYPO (görög) név látható rajta, valamint a hátoldalán az Európai Központi Bank kezdőbetűi, öt különböző változatban: BCE, ECB, EZB, EKT, és EKP.

Mivel fogalmunk sincs róla, hogy kinek a tulajdonában vannak a központi bankok, és azt sem tudjuk, hogy milyen fedezet van a “bankjegyeik” mögött, így csak sejtéseink lehetnek arról, hogy milyen kétes és ingatag a pénzügyi helyzetünk. Bankjegyeket veszünk egy olyan korrupt egyénekből álló kis csoporttól, akikről még azt sem tudjuk, hogy kik valójában!

Az USA-ban egészen 1971. augusztus 13-ig a dollár aranyfedezetű volt. Ezután Richard Nixon kiadta a #11615. számú végrehajtási utasítást, amely átváltoztatta az aranyfedezetű valutát toalettpapírrá. Most továbbra is maradunk ennél az ostoba és szeszélyes játéknál, amit a pénzügyi irányítóink – a Federal Reserve és más világszerte található központi bankok névtelen tulajdonosai- játszanak velünk.

Mit tehetünk ezzel kapcsolatban?

Készülj!

2008-ban Izland államosította a nemzetközi bankok belföldi részét és hagyta, hogy azok nemzetközi oldala csődbe menjen. Elfogatóparancsot adtak ki a bűnöző bankárok letartóztatására, valamint a korrupt politikusokra, akik támogatták a színjátékot.

A lakosságot is megvédte azzal, hogy lefújta azokat a hamis kölcsönöket, amelyeket a londoni és a holland központi bank bocsájtott ki. Az ország gazdasága most stabil és növekszik, miközben megőrizték a függetlenségüket a saját valutájuk által. Nem rossz teljesítmény egy ilyen kis országtól, aki eltökélte, hogy megszabadul a korrupciótól.

2013 július elején az egyiptomi lakosság megmozdulására és a pozitív katonaságuk támogatásával Egyiptom vezetőit leváltották a hatalomról. A bíróságnak, lehet hogy hosszú távon súlyos következményekkel kell számolnia, de a világos üzenet minden ország hatalmon lévő vezetőjéhez eljutott a bolygón. A hadsereg a legjobb barátoddá vagy a legrosszabb rémálmoddá válik, attól függően, hogy milyen módon gyakorlod a hatalmadat.

Készülj!

A színfalak mögött már egy ideje eredménytelen tárgyalások folynak arról, hogy a központi bankok tulajdonosai, akik “cabal” és “illuminátusok” néven is ismertek, megadják magukat.

Tervek készültek a letartóztatásukra és pénzügyi mátrixuk lerombolására a várható esemény során, ha nem engedelmeskednek.

Íme néhány tény, ami megijeszthet, de a hatékonyabb felkészülésedhez túl kell tenned magad rajta.
  1. Az elit tagjainak a letartóztatása egyidejűleg fog megtörténni az egész bolygón, és egy hét alatt be kell fejeződnie. Az összes bank zárva lesz az “Esemény” alatt.
  2. Az esemény valódi természetének és a valós történelmünkről szóló igazságoknak a nyilvánosságra hozatala 4 napig folyamatosan adásban lesz az összes televíziós hálózaton.
  3. Az esemény tervezése már régóta folyamatban van. A pozitív katonaság megalapítása mellett (amint azt a múlt hónapban Egyiptomban szemléltettük) van sok más olyan, akiket fanatikus hazafinak hívnék, akik befolyásos pozíciót töltenek be azokon a globális rendszereken belül, amik az esemény során segédkezni fognak.
Ha ez pozitívan rezonál veled, kérjük folytasd a weboldal fő részeinek olvasását.

Ha az olvasottak nem rezonálnak veled, azt javasoljuk, jelöld be az oldalt, mert ha az “Esemény” elkezdődik, vissza akarsz majd ide térni.

Köszönjük a figyelmed és reméljük, hogy az itt olvasott információkból megfelelő tájékoztatást és inspirációt kaptál fényes jövőnkkel kapcsolatban.

Béke és szeretet

1 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a cik vegre atlathatob szamomra a bankrenszer csalasai bunei koszonom a feltoltest

    VálaszTörlés