Eseményt Támogató Csoportok: Eszközök

Eszközök, melyek segítenek az Eseményt Támogató Csoportok létrehozásában

Az Eseményt Támogató Csoportok azokból az emberekből állnak, akik már a közösségen belül mindennapi életükből ismerik egymást. Ők spirituálisan éberek és keresik a magasabb tudatosságot. A legtöbbjük még nem hallott Cobráról vagy az üzeneteiről, de nyitottak rá, mert értik a társadalmi igazságosság és az egyetemes tudatosság alapproblémáit.

Sokan közülük nem érzik magukat elszigeteltnek vagy magányosnak az életükben, és nem hajlandók az általuk elfogadott normákat átlépni. Hisznek az UFO-k létezésében, a halál utáni életben és a közeli barátaikkal kapcsolatos “rezgésekben”. Ismerik és értékesnek tartják a meditációt vagy érdeklődnek annak elsajátítása iránt. A történelem ezen pontján rájöttek arra, hogy “valami nagy dolog történik”. Lehet, hogy álmodnak az Eseményről; vagy telepatikus közléseket hallanak spirituális vezetőiktől vagy előző életbeli társaiktól, akik az Esemény miatt vannak it. Már ébredeznek, de senki nem nyújtott nekik lehetőséget arra, hogy bármit is kezdjenek ezzel. Ezek az emberek a meglévő barátaik körében szeretnének beszélni erről. Hajlandók lesznek részt venni a vasárnap esti találkozókon, mert spirituálisan és intellektuálisan kíváncsiak, és ott lesznek azok az emberek is, akikkel szeretnek együtt lenni.

Az Eseményt Támogató Csoportok “átlagos” emberek köréből való toborzásának kulcsa az, hogy azonosítjuk azokat, akik spirituálisan ébredeznek, instrukciókat hallanak a fejükben, vagy álmodnak az elkövetkező változásokról. Ezek az egyének beszélgetni fognak a barátaikkal és majd meggyőzik őket arról, hogy vegyenek részt a munkában, ha már van egy megtervezett és összekapcsolt cselekvési tervük. Mindez a személyes kapcsolatokról és megosztásról szól.

Generációs problémákkal is jár ez a megközelítés. Ahogy azt már az “Occupy Mozgalom” és az “Arab Tavasz” vonatkozásában is láttuk, felébredt emberek új generációja él a földön. Az Indigó Gyermekek már fiatal felnőttek és érzik ezt az új energiát, bár a legtöbbjük nagyon konvencionális családból származik és megtapasztalja azt a nyomást, hogy alkalmazkodnia kell a hagyományos felfogásokhoz. Ezért kellene hatékonyan ebből a nemzedékből toborozni, és hagyni, hogy magukkal vonzzák idősebb barátaikat és családjukat.

A cselekvési terv:

Készítsetek egy listát a lehetséges résztvevőkről, de mindig készségesen beszéljetek erről az egészről mindenkinek, akivel találkoztok. Kérdezzétek meg az embereket, volt-e érdekes álmuk társadalmi változásokról vagy eseményekről. Érdeklődjetek, volt-e bármilyen telepatikus kommunikációs élményük, mint pl. saját magukban feltett kérdéseikre érkező válaszok a “semmiből”. Figyeljétek meg, hogy nyitottak-e a világszerte növekvő frekvencia, mint személyes tapasztalataik okozójának gondolatára. Meséljetek nekik az Eseményről. Kérjétek meg őket, hogy segítsenek készülni a változásra. Hívjátok meg őket a vasárnap esti Eseményt Támogató Csoporttalálkozóra, ahol tervezhetnek a két hetes időszakra, hogy mire lesz szükségük, milyen alternatív kommunikációs eszközöket használjanak, a szeretteik pszichológiai és érzelmi felkészítésére és hogy hogyan meditáljanak. Tájékoztasd őket a közösségben betöltött szerepükről hírszerzési és tanácsadási feladatukról az Esemény során.

Hagyj körülbelül tíz percet a szocializációra, miután mindenki megérkezett. Majd kérj meg mindenkit, hogy üljenek le kényelmesen egy kört alkotva. Helyezz egy rezonáló kristályt a kör közepére, hogy az legyen az összetartás középpontja ami elnyeli és visszatükrözi a rezonáló energiát.

Nyisd meg a találkozót egy meditációval. Használd a Felszabadító Meditációt, ami a YouTube-on modellként van fent. Alább megtalálható a szöveges instrukció. Jegyezd meg az egyes vizualizációk és mozgások lépéseit, hogy így még hatékonyabbá tedd a meditációt. Használj jó hangszóróval rendelkező számítógépet vagy játszd le TV-n CD segítségével, hogy élvezhessétek a zenét. Kérd meg a résztvevőket, csukják be a szemüket, hogy így könnyebben tudjanak vizualizálni, míg egyvalaki felolvasással vezeti a meditációt.

http://www.youtube.com/watch?v=m6HF4etgNaA&width=550

Instrukciók:
  1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy pár percig a légzésedre figyelsz.
  2. Vizualizálj el egy elektromos kékes fényt, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a fényoszlopot néhány percig. Majd vizualizáld azt, hogy a Földön lévő összes negatív entitás eltávolításra kerül az éteri- és asztrálsíkokról a negatív spirituális technikáikkal és mágikus eszközeikkel együtt, és ezeket az entitásokat a Fény fizikai testet nem öltött szabadságharcosai a Fénybe vezetik. Vizualizáld azt, hogy ez a folyamat az egész világon békésen és zökkenőmentesen zajlik le. Képzeld el úgy a világot, hogy teljesen felszabadult a spirituális rabszolgaság alól, hogy megszabadult a gonosz Arkhónoktól, Reptiliánoktól, démonoktól, elementáloktól és más negatív nem-fizikai lényektől. Képzeld el, hogy az éterikus- és asztrális síkok rezgésszintje egyre fényesebbé és ragyogóbbá válik, mígnem az összes sötét lény eltűnik és csak a Fény marad hátra.
  3. Képzeld el, ahogy a fizikai, sötét háttérhatalom tagjai, mint pl. a központi bankár bűnöző Rothschildek és Rockefellerek, valamint a háttérhatalom további tagjai, Henry Kissinger, George Bush, a Jezsuiták, stb. békésen megadják magukat és lemondanak minden hatalmukról, így a pénzügyi rendszer és a tömegmédia felszabadul a totális kontroll alól. Vizualizáld, ahogy a civil hatóságok letartóztatják a háttérhatalom azon tagjait, akik nem hajlandók megadni magukat. Képzeld el, hogy az egész folyamat világszerte zökkenőmentesen és békésen zajlik le. Vizualizáld, hogy a világunk végre felszabadul a pénzügyi rabszolgaságból, és megszabadulunk a kegyetlen diktátoroktól ill. a korrupt politikusoktól.
  4. Vizualizálj gyönyörű, szép, új jövőt az emberiség számára, benne egy új és igazságos pénzügyi rendszerrel, ahol az összes adósságot eltörölték, a jóléti alapokat kiosztották, a humanitárius projekteket megkezdték, fejlett technológiákat vezettek be, a természetes ökoszisztéma helyre van állítva, és az emberek végre minden elnyomástól mentesen szabadok. Vizualizálj egy fényes spirituális aranykort angyalokkal, tündérekkel, delfinekkel, unikornisokkal, spirituális vezetőkkel és a Fény más lényeivel, melyek az éteri- és asztrálsíkokat népesítik be. Képzeld el, ahogyan az emberiség valamennyi sebe meggyógyul, mindenki inspirálva és segítve van az átalakulásban és mindenki megtalálja a kapcsolatát a saját Lelkével és a Forrással.
  5. Állj fel, emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba (jobbra) forogni.
  6. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó fényoszloppá változik, amin belül millió szivárványszínű csillag van.
  7. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd közel a testedhez a kezeidet, és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányba (jobbra).
  8. Míg ezt csinálod, kezdd el énekelni azt, hogy íííááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg. Továbbra is énekelj és forogj egy darabig, amíg ezen Fénylények társaságában vagy. Ha végeztél, ülj le újra, tekints a tenyereidre néhány percig, hogy csökkentsd a szédülést.
Végezd ezt a meditációt hetente vagy még többször, amikor indíttatást érzel rá. Minél többen vesznek részt velünk ebben az egyesített törekvésünkben, annál hamarabb történik meg a nem-fizikai síkok felszabadítása, mely végül az Eseményhez vezet.

A meditáció után:
  1. Vizsgáljátok felül a közösség számára biztosított tanácsadás és információnyújtás szerepét az Esemény alatt.
  2. Vitassatok meg minden, a felkészültséggel kapcsolatos dolgot és gondoskodjatok tréningek szervezéséről azzal kapcsolatban, hogy pl. hogyan kell élelmet és vizet tárolni, ill. alternatív kommunikációs stratégiákat alkalmazni, ha az internet leáll vagy a mobilszolgáltatás megszakad. Készüljetek fel az energiaforrásokban beálló hiányra úgy, hogy legyen kéznél vagy elraktározva plusz üzemanyag, gáz vagy elektromos generátor. Készítsetek mindezekről egy listát és kérjétek meg a csoportokat, hogy osszák ezt meg és segítsék egymást az Esemény idején.
  3. Beszéljétek meg a csoport szerepét azzal kapcsolatban, hogy tartjátok a fényt a bolygóért. Vegyétek ezt komolyan. Annak, hogy nyugalmat és pozitív energiát sugároztok, erős hatása van, amikor a magasabb frekvenciákhoz kapcsolódtok meditáció során.
  4. Beszéljétek meg, hogy még több tagot toboroztok és új csoportokat alakítotok a Fény terjesztésére és a közösség felkészítésére.
  5. Tervezzétek meg, hogy az Esemény után hogyan fogjátok segíteni az egész közösséget információval és tanácsadással valamint azt is vitassátok meg, hogy mindezt hogyan tudnátok legjobb módon kivitelezni. Tanulmányozzátok és használjátok a “Közösségi Vezetők Tájékoztatója” című írást és alkalmazzátok a benne lévő technikákat.
  6. A tagok megbeszélhetik, hogy kapcsolatba lépnek a Reneszánsz, a Technológia, a Vezetői, a Gyógyító és a Média csoporttal, hogy aktívan segítsék az új társadalomba való átmenetet.
A találkozót egy másik meditációval fejezzétek be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése