Felkészülés a Változásra : Neked Ajánljuk

A Felkészülés a Változásra Csoportot azoknak az embereknek ajánljuk, akik inspirálva érzik magukat, hogy támogassák a bolygót egy erőszakmentes átmenetben, egy Új Társadalom kialakulásához. Erőfeszítéseink a Szeretet erejébe vetett hiten alapulnak és abban az ösztönös tudásban, hogy mint független lényeknek jogunk van a zsarnokságtól való megszabaduláshoz. Elkötelezettek vagyunk, hogy békét és harmóniát teremtsünk az emberiségnek.

A Felkészülés a Változásra oldal minden emberhez szól, de különösen a világ Fénymunkásaihoz. Reméljük, hogy a közös munka segíteni fogja a világ politikai és társadalmi infrastruktúrájának gyógyulását a bekövetkező hatalmas változások alatt. A csoporthoz világszerte bárhonnan csatlakozhatsz. Biztosak vagyunk benne, hogy minden információ helyes, amit közvetlenül saját tapasztalatunkból, tudásunkból, intuíciónkból, a világ rendőri erőinek belsőseitől, a jóindulatú földönkívüliektől és a világunk és galaxisunk magasabb dimenzióiban élő spirituális vezetőitől nyerünk.

Ez az információ azt mutatja, hogy a régóta fennálló korrupció és kapzsiság világméretű összeesküvése zajlik, melynek véget kell vetni. Az információ azonnali, drasztikus intézkedésekre is rámutat, amelyek valódi és tartós változást és gyógyulást biztosítanak minden élet számára meggyötört bolygónkon.

Ezek a tartós változások valójában az egyének szívéből és elméjéből indulnak. Sajnos az emberek többségének szüksége van egy lökésre, hogy ráébredjenek arra, hogy ez a változás nem csak lehetséges, de jelen van az emberek mindennapjaiban is az egész világon. Mi, akik tudjuk, mi akik felébredtünk és tudatosak vagyunk, nekünk kell utat mutatni.

A világ jelenlegi politikai rendszerének vége nem csak a képzeletünkben létezik. A zsarnokság vége egy Isteni irányelv, amit a lelkünk és az elménk sugall nap mint nap. Közös spirituális szándékunk, szilárd eltökéltségünk a szabadság irányába nap mint nap megnyilvánul. A spirituális erők, a legtöbb ember képzelőerejét meghaladva, segítenek minket. Az Isteni tervek végrehajtása folyamatban van, és valamikor a közeljövőben fog bekövetkezni. A Szeretet e hatalmas csodájának dátuma ismeretlen és az is marad.

Most van itt az idő! A sötétség, tudatlanság, babonák és a félelem vírusát az igazság fényébe kell kitenni. Ez biztosítani fogja a Szeretethez, a megbocsátáshoz és a gyógyításhoz való ragaszkodást; és ezáltal megszületik egy olyan harmonikus sokszínűség, amit eddig sosem tapasztaltunk a Földön.

Mindannyian felismerjük, hogy a világ jelenlegi, tönkrement politikai rendszereinek véget kell vetni. A folyamat, amely az átmenetet és egy új globális társadalom megalakulását segíti, a teljes emberiség összpontosítását igényli. Tisztán látható, hogy egy ideig el fog tartani. Viszont biztosak vagyunk abban, hogy kevesebb időt fog igénybe venni, mint azt sokan gondolnák. Bár a kihívások egy ilyen változáshoz összetettek, széleskörűek és messzehatóak, a Prepareforchange.net Csoport biztos abban, hogy a küldetés sikeres lesz. Továbbá, meghívunk téged, hogy csatlakozz ahhoz az ügyhöz, hogy a Szeretet uralkodjon mindenki szívében és elméjében. Van egy tervünk!

A folyamatban lévő változások sokkal szélesebb körűek, és mélyebb hatáskörük van, mint a jelenlegi politikai, és szociális intézményeknek. A Lélek Igazságának mozgalma minden szempontból befolyásolni fogja a társadalom infrastruktúráját. Ez különösen igaz a globális politikai korrupcióra. A lélek mozgalma drasztikusan meg fogja változtatni érzelmi, fizikai és spirituális énünket.

Ezt az Új Társadalomba való utazást az első lépés megtételével kell kezdeni. Ez a lépés békés, nem-fenyegető, türelemből és együttérzésből eredő kell, hogy legyen. Ezt a világunk felszabadulását, és megváltását eredményező utazást már évezredek óta tervezik számunkra. A Teremtő maga régóta várt a megfelelő pillanatra, hogy az emberiség “Újra emlékezzen” magára, és ismét kijelentse, “Szuverén lényei vagyunk a végtelen Fénynek, Szeretetnek, és Erőnek”. Most elérkezett ez az idő.

A háborúkkal teli világban lévő zord helyzet, és a róluk szóló pletykák ellenére biztosak vagyunk abban, hogy a pozitív változások nagyon gyorsan fognak megtörténni. Hamarosan a létező gonosz-amely beszivárgott a világunkba (hogy szisztematikusan megtörje az akaratunkat) és leigázza az emberiséget- világszerte eltávolításra kerül a béketisztek igazságos büntető szankcióinak segítségével. Magabiztossággal állíthatjuk, hogy a letartóztatások után az emberiség évezredek óta nem látott magasságokba fog emelkedni. Ezeket a jogszerűen véghezvitt letartóztatásokat nem csak a világ társadalmainak meglévő törvényei kívánják meg, hanem azok az univerzális törvények is, melyeket Galaktikus Kódex néven ismerünk.

Az Isteni Teremtő keze biztosítani fogja a Fény Győzelmét a világunkon. Megvan bennünk az erő ahhoz, hogy békét hozzunk erre a világra. Tudd, hogy ez az erő a te lelkedben is jelen van, és használnod kell. Ne ess kétségbe, ne add fel a reményt, és ne engedj az utálatnak, az erőszaknak, a félelemnek, a dühnek vagy a fásultságnak. Reméljük, hogy elkötelezed magad a Fény, a Szeretet és az Igazság szolgálatába állított tetteid mellett.

KÉSZÜLJ FEL A VÁLTOZÁSRA! LÉGY TE A VÁLTOZÁS!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése