Gyógyítás

Küldetés

A Gyógyító Csoport tudást ad és irányt mutat a rászorulóknak az Esemény idején, és segítséget azoknak, akik elérhető életképes kezeléseket keresnek az Esemény előtt, melyek összekötik a meglévő egészségügyi infrastruktúrát és az alternatív lehetőségeket, kiszélesítve az emberek látókörét a fizikai, mentális és érzelmi egészségre.

Ehhez mi szervezünk egy befogadó rendszert a gyógyítás érdekében, felhasználva fejlett spirituális és technológiai rendszereket, amely elérhető lesz az Esemény után. Információk és adatok kerülnek összegyűjtésre minden forrásból, ezért kérjük járulj hozzá ehhez az erőfeszítéshez, ha tudsz. A meglévő orvosi közösségeknek szükségük lesz a spirituális energia alapú technológiákra, melyek azonnal alkalmazhatók. Kérjük értsd meg, hogy a lelki gyógyulás sokkal erősebb lesz az Esemény után. Ha erre fordítanád a figyelmed, mondd el nekünk, hogy mi a specialitásod, amilyen részletesen csak lehetséges, így azokat, akiknek szüksége van rá, hozzád irányíthassuk. Lépj velünk kapcsolatba, hogy részt vehess ebben: http://prepareforchange.net/participate/

Jövőkép

A Gyógyító Csoport itt van, hogy támogassa az arra rászorulókat az Új Társadalomba való átmenet során. Elsődleges hangsúly lesz az oktatáson, megerősítésen és a kiképzésen. Többféle megközelítésben és formában lesz biztosítva a gyógyítás.

Gyakorlati lépések
 1. Ki kell dolgozni egy független infrastruktúrát és hálózatot azok számára, akik segítséget nyújtanak az Esemény idején
 2. Hozz létre egy nyugtató energiát gyógyításon és energia munkán keresztül
 3. Hozz létre egy forró vonalat a pánikba esett telefonálóknak
 4. Hozz létre társalgási lehetőséget mindenki számára ebben az időben
 5. Kínálj konfliktuskezelést
 6. Oszlasd el a félelmeket tájékoztató programokkal
 7. Legyen egy listád a vészhelyzetre szánt forrásokról
 8. Hozz létre egy online letölthető füzetet az Eseményre történő felkészülésről
Legfontosabb teendők
 • Gondoskodj róla, hogy senki se legyen egyedül
 • Tanítsd és magyarázd el a jelenlegi körülményeket
 • Hozz létre egy általános üzenetet
 • Gyűlések támogatása a környéken
Célok
 • Online kézikönyv létrehozása "Önmagad segítése az Esemény idején" címmel
 • Médiakészlet létrehozása a gyógyításhoz
 • RSS hírfolyam létrehozása
 • Közösségi média oldalak a gyógyító csoportok számára a Facebookon, Twitteren stb.
 • Művészek toborzása Gyógyító Kampány poszterek elkészítésére
 • Telefonos forródrótok közzététele a meglévő hálózatokkal
 • A gyógyítók összekötése a meglévő orvosi és társadalmi intézményekkel
 • Az üzenez eljuttatása TV-n keresztül
 • YouTube csatorna létrehozása
 • Gyakori kérdések oldal létrehozása erre az időre
Kapcsolatfelvételi helyek
 • Gyógyszertárak
 • Alternatív egészségügyi központok
 • Integratív orvoslás intézmények
 • Állatorvosok
 • Szociális szolgáltatások
 • Kórházi adminisztrátorok
 • Nővéri felügyeletek
 • Hospice szeretetház
 • Idősotthonok
 • Élelmiszer bankok
 • Gyógyászati és egészségboltok
 • Ingyenes klinikák
 • Templomok
 • Információs csoportok
 • Hajléktalan központok

Minden jót és örvendezzetek!

9 megjegyzés:

 1. Csodálatos ilyen összehangolt, átgondolt rendszerről tudni s benne részt venni.
  Szeretettel köszöntöm a Föld lakóit.
  Áldás a tevékenysége. Áldás a szervezőkre.

  VálaszTörlés
 2. Tegnap egész nap az oldalon bogarásztam - tettszik DE!
  Egész éjjel olyan haarp tevékenység volt hogy még az egészséges kutya is hányt - mire változás lenne agybajos beteg emberszerüeket találnak a földön akik teljesen gyógypedagógiai esetek és betegek lesznek.
  Ma megint totál bepermetezve az ég a nap se tud áthatolni csak valami opálos fény látszik mintha az a nap lenne a vegyifelhők felett.

  Ha elhajtották a ártó földönkivülieket akkor spec én kilőném a haarpot leszedném(blokkolás) a permetező gépeket minimum.

  A napi politikában szinte semmi változás tehát mivel az embereket oly sokszor megvezették vajjon ez a nagyon szépen kidolgozott terv az emberiségért van vagy a globalisták mézesmadzagja?

  Bocsánat ezerszer de az egészséges gyanakvás sem árt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek.... az emberiség már annyiszor ment át agymosáson, mindig a remény juttatta el őket odáig, mert hittek a jobban. Sokféleképpen lehet agyat mosni: pl. egyházakban, (lásd hit gyülekezet) Én sem tudok feltétel nélkül semmire rábólintani. Miféle eseményről beszélnek itt?

   Törlés
  2. Ez egy idő után ugy is kiderül ha hiszed ha nem.Ha nyugalomban vagy akkor már észreveheted a változásokat,amely nagy figyelmet és odaadást igényel.Aki figyel az lát is.Ha felnézel az égre akkor csak látod a napot hogy világit és meleget ad.De valójában nem is gondolsz rá hogy mi is az, és még mit adhat.Ezek a hátterek mutatják meg amiért érdemes harcolni .Nagyon sok embernek ez süket duma mert sajnos torzítva vannak és ez sajnálatos.Minden ember érzi önmagában a lappangó erőt csak nem tudják hogy mi lehet.El képzelni sem tudom milyen csodálatos érzés lehet teljesnek lenni úgy hogy a körülöttünk lévő emberek is olyanok.Van értelme az egésznek hiszen ez is meg van írva.Ti mit éreztek?Vajon 10 éven belül bekövetkezik?

   Törlés
  3. Sziasztok ezzel én is egyetértek sőt részese vagyok egy agymosás alatt álló ember életének,és tényleg nem árt az óvatosság. Sajnos akit már átmostak nagyon nehéz visszahúzni vagy szinte lehetetlen. Nem akarok személyeskedni mert bajom lehet belőle csak azt kérem mindenkitől hogy tartsa távol magát az olyan kineziológusoktól akik az európa akadémián tanultak és a reikit átnevezték Colorado Systemnek. Mert nekem ezek az emerek az életemet tették a tönk szélére.

   Törlés
  4. Sziasztok. Igen nagyon sokszor verték már át az embereket és mosták át az agyukat mindenfélét elhitetve velük. Tudom miről beszélek sajnos részese vagyok egy ember agymosásának és tehetetlen vagyok ellene mert bárhová lépek az agymosók ott vannak. Ezért azt kérem mindenkitől és ezt adjátok tovább,hogy nagyon figyeljen oda hogy ha elmegy egy terapeutához ne hagyja hogy a múltjába vájkáljon és elősször nézze meg hol tanult a terapeuta. Ha az európa akadémián az már nem jó,ha pedig Coloradó Sistemnek nevezi az ősi Reikit az meg még nem jobb. Vigyázzunk az életünkre.

   Törlés
  5. Nézd Szözsi! Ha tisztában vagy önmagaddal: tudod ki vagy és mennyit érsz, akkor tudod magad fejleszteni. Az egyik mesterem egy tradicionális reiki tanár. Nem hírdeti magát, nem folyik a csapból. Nagyon tisztelem és szeretem. Hatalmas a tudása. A másik Mesterem 25 évig egy shaolin mestertől tanulta amit tud. Azt a tudást adja át nekem. Amikor anno kerestem Mestereket ezeket vettem észre: - Hatalmas egóval rendelkezik az önjelölt mester 99%-a, agreszív, pénzéhes ... Ha tudod kezelni az energiát, akkor két dologra tudod használni: jóra és rosszra. Én gyógyítok. Tanulom, fejlesztem magamat. Tibeti, Nepáli orvoslás az ami főként érdekel. Ha tudok segíteni neked szólj. Tapasztalat csere képpen. Legyen nagyon szép estéd!

   Törlés
 3. De ha nem hiszel, nem teremtesz! A feltétlen hit az eszköz arra hogy létrehozz valamit! Nem engedhetjük meg magunknak hogy kételkedjünk, nekünk kell segíteni a kétségbeesett embereken, muszáj pozitívnak, lelkesnek és magabiztosnak lennünk!

  VálaszTörlés
 4. A legelső hozzászólóval mélységesen egyetértek. A spirituális portálokon azt írják már évek óta, hogy megszüntek az embert pusztító földönkívüli technológiák alkalmazása. Én sem ezt látom. A kemtrél iszonyatos méreteket ölt, mindenki köhög, fuldoklik, már vannak betegségek amiknek okát sem találják csak fáj a beteg egész teste, munkaképtelen és szenved, szenved, szenved. Az elektromágneses készülékek, a mesterséges skalárterek agyon nyomorítják az embereket, lebonják az immunrendszert, reprodukcióra képtelenné teszik a DNS-t. Tessék mondani hol van itt a "felszabadítás"? Hol vannak a földönkívüli, plejádi meg hottentotta 5D-s lények? Inkább 5G van itt kérem hamarosan, meg totális arcfelismerő rendszer. Sajnos túl régóta hitegetik az emberiség spirituálisabb részét is. 1999, 2011, 2012, 2019...mikor, mikor lesz végre valamiféle jó változás, amitől az emberek végre újra embernek érezhetik magukat? Esemény? Lesz egy nagy villanás aztán minden jóra fordul? Ugyan már. Ez megint egy újabb hülyítés...sajnos...

  VálaszTörlés