Újjászületés

"Mondhatod rám, hogy álmodozó vagyok, de nem vagyok egyedül. Remélem egyszer te is az leszel, és eggyé válik a világ." - John Lennon

Küldetésünk

Küldetésünk az, hogy egy új filozófia köré szerveződjünk, amely inspirálja az új művészeti ágakat, a kijezésmódot, a gondolkodást és az érzést, amely felhatalmaz és felszabadít bennünket. Ez az új filozófia segít közelebb kerülni ahhoz akik valójában vagyunk, segít, hogy mindig globálisan és átfogóan gondolkozzunk, hogy összehozzunk minden részt az egység egy új kombinációjává. Váratlan módokon és helyzetekben fogjuk érzelmileg felemelni az embereket, és összegyűlünk, hogy kreatívan szabadítsuk fel a belső gyermeket mindenkiben. Ez lesz a természetes kövekezménye az újjászületés filozófiájának. Az Újjászületés Csoport segít megosztani az ötleteidet, terveidet és elgondolásaidat! Javaslataidat elküldheted a  Renaissance weboldalára, vagy  oszd meg ezen oldalon megjegyzésben.

Jövőképünk

Elképzelésünk szerint az Újjászületés Csoport az új társadalom egyik forrása, ahol az új művészeti ágak együtt léteznek az új gondolkodással, ahol az érzés megkönnyíti a pradigmaváltást, és gátlások nélkül bővíti a tudatosságot. Elősegíti egy szenvedély ihlette emberekből álló társadalom létrehozását, ahol mindenki szeret a szellemmel összhangban alkotni. Ahol a művészek, a kreatív emberek és akik szeretik őket folytathatják a szeretet és a jóindulat csodás kifejezését színekkel, fénnyel és hanggal. Most kell megteremtenünk a közösségeket, hogy amikor az Esemény történik kapcsolatban legyünk, hogy segítséget nyújthassunk, és példával járjunk elöl. A legnagyobb lehetőségünk, amikor az Esemény történik, hogy mint közösség jeleníthessük meg a pozitív izgatottságot és a boldogságot.

Az Újjászületés Csoport ösztönözhet egy társadalmat, ahol az új művészeti ágak együtt léteznek az új gondolkodással, és ahol mindenki nyer! Oszd meg az ötleteidet, terveidet és elgondolásaidat kapcsolatba lépve velünk a  Renaissance weboldalán, vagy akár ezen az oldalon.

Gyakorlati lépések

Szervezz kreatív embereket a műveszetek minden területéről! Ez a legfontosabb lépés, hogy erőfeszítéseket tegyél minden területen. Sok gyakorlati lépés van, amit meg lehet tenni, mely lehetővé teszi egy lelkes, de kis csoport számára, hogy azonnali hatást gyakoroljon egy közösség mentalitására. Azzal kezdd, hogy elképzelsz egy időt, amikor mindenkinek kedve lesz ahhoz, hogy mindenhol színes parádékkal, tánccal és zenével ünnepeljen, mely spontán éneklésben és táncban nyilvánul meg, majd olyan gyorsan eltűnik, amilyen hamar érkezett.

Kik lennének a résztvevők? Honnan tudnák, hogy hova menjenek és mit csináljanak? Gondolj ezekre a kérdésekre a közösségeddel összefüggésben, hogy segítsd a csoportodat az indulásban!

 • Állíts össze egy listát minden főiskola és intézmény művészeti programjáról a területeden a szervezeti egység vezetőjének email címével.
 • Írj egy cselekvésre felhívó email bejelentést a Szabadság Megünneplésére, kérve őket, hogy járuljanak hozzá a speciálisan kifejlesztett programokhoz és műsorokhoz a különböző helyszíneken ahogy lehetséges, és kérd meg őket, hogy ezt adják tovább bárkinek, akit érdekelhet.
 • Állíts össze egy csapatot, hogy inspiráló leveleket írjanak, és motiválják az embereket, hogy vegyenek részt az Újjászületési programokban.
 • Amikor felkéritek az embereket a csatlakozásra, alakítsatok választmányokat, hogy megtervezzétek a különböző rendezvényeket a jövőben, együttműködve az elérhető helyekkel, mint a parkok, könyvtárak, utcai vásárok, utcai bulik, stb.
 • Lépj kapcsolatba a település felelős hivatalával a helyszínek és lefoglalásuk menetrendjével. Használj egy iratgyűjtőt és egy weboldalt felsorolni az összes szükséges előírást, amelynek meg kell felelni egy felvonulás, zenés és táncos találkozó esetében minden helyszínen, hogy azt mindenki felelősen tudja kezelni.
 • Használj helyszíni menetrendet az események szervezéséhez aszerint, hogy a helyi szabályok mit tesznek lehetővé.
 • Dolgozzatok folyamatosan író, zeneszerző és előadó összejöveteleken és próbákon. Fókuszáljatok azokra a projektekre, melyek közvetítik a lehetőségeket ebben az Új Társadalomban.
 • Szervezz kreatív és tehetséges embereket azon projekt köré amit szeretnek, például ha te egy író vagy, akkor létrehozhatsz inspiráló szlogeneket, autómatricákat és verseket, vagy írj meggyőző leveleket, ha valaki hallani szeretné az igazságot. Ha zenész vagy, akkor írj dalokat vagy dalszövegeket.
 • Szervezz utcai vásárokat - Hozz létre művészeti bemutatókat és zenét, mely része lehet a programoknak, hogy megoszd az Új Társadalom felett érzett örömöt és izgalmat.
 • Keress létező zenét ami inspiráló, mint például John Lennon Imagine című száma, és hozz létre egy fájlkönyvtárat, amit minden Résztvevő használhat.
 • Komponálj egy új himnuszt - Hozz létre egy dalt szlogenek segítségével, mint a "Képzeld el, hogy minden ember békében él ...", és állíts össze egy inspiráló zenét a mindenféle összejövetelre. Szervezz zenészeket és tehetséges embereket koncertek és táncműsorok színpadra állításához minden lehetséges helyszínen
 • Használj felemelő frekvenciákat - Alkoss zenét a megfelelő frekvenciák segítségével, mit az 520 hertz, amely felemeli a lelket és a szívet, és beszél a csakrákhoz.
 • Hozz létre egy flash mob dalt - Szervezz egy flash mob programot az Újjászületésről, amely hirtelen megjelenik egy bevásárlóközpontban, vagy egy tömegközlekedési állomáson, és készíts egy koreografált gyakorlatot.
 • Használd a YouTube-ot a flash gyakorlat tanításához - Keress egy tehetséges koreográfust, és késztsetek egy videót, mely lehetővé teszi, hogy az alapján bárki megtanulhassa a gyakorlatot otthon. A megfelelő zene használatával és a részletes utasításokkal sok ember elsajátíthatja a gyakorlatot, és értesülhetnek a helyszínről és az időpontról. Ez akár teljesen spontán is lehet!
 • Készíts egy képsorozatot, mely bemutatja mindazt, ami az új társadalomban lehetséges, és tedd fel a weboldalra! Inspiráló lehet az emberi szív számára virágok összekötése üzenetekkel. Tekints a társadalmunkra ugyanolyan rezgésűként mint a virágokra, és mutass új kerteket, ahol az emberek ugyanolyan frekvenciával rendelkeznek, mint a virágok.
 • Hozz létre egy képgalériát, melyek az isteni és angyali jelenlétet mutatják, köztük fénygömb fotókkal. Ennek létrehozása, mint egy új művészeti forma közvetíti azt a gondolatot, hogy Isten körbevesz bennünket.
 • Támogasd az építészet területén létrejövő változásokat, hogy az tiszteletben tartsa a szakrális geometriát és a természeti rendszereket.
 • Elkezdhetjük tanítani az embereket, hogyan léphetnek kapcsolatba a spiritualitásukkal egy írásos és illusztrált útmútatóval, hogy olyan ötletekkel tanítsuk és segítsük kapcsolatba kerülni a saját szellemükkel, melyek felemelik és ösztönzik őket.

2 megjegyzés:

 1. Tiszta szívemmel támogatom a kezdeményezést! :)Ana

  VálaszTörlés
 2. tiszta szivvel és lélekkel egyesitsük az energiánkat!.

  VálaszTörlés