Vezetés

Planetáris Vezető Csoport

A Planetáris Vezető Csoport elkötelezett mindenki felé, akit ösztönöz bolygónk segítése az Új Társadalomba való erőszakmentes átmenete során. Törekvéseink a szeretet erejébe vetett hiten és egy ösztönös tudáson alapulnak, hogy a zsarnokság alól történő felszabaduláshoz jogunk van, mint szuverén lényeknek. Elkötelezettek vagyunk a béke és harmónia megteremtésében az egész emberiség számára.

Ez a weboldal, a Felkészülés a Változásra (Prepare for Change) minden embernek szól, köztük fénymunkásoknak, infrastruktúra személyzetnek, a média szakembereinek, és a világ egész lakosságának. Reméljük, hogy ez a közös erőfeszítés minden szempontból segíti a világ politikai és szociális infrastruktúráját a bekövetkező jelentős változások idején. Ennek a csoportnak a tagsága az egész világon megtalálható. Bízunk benne, hogy az információ, melyet az intuíciónkból, a világ rendőri erőinek bennfenteseitől, a jóindulatú magasabb szellemi vezetőinktől kapunk, mind helyes. Ez az információ azt mutatja, hogy van egy régóta fennálló világméretű összeesküvés, mely korrupt és kapzsi, és amelynek véget kell vetni. Ez az információ jelzi a közelgő drasztikus intézkedéseket, melyek biztosítják a valós és tartós változást és gyógyulást minden élet számára ostromlott bolygónkon.

Megvan bennünk az erő, hogy békét hozzunk ennek a világnak. Tudnod kell, hogy ez az erő a Te lelkedben is ott van, és használnod kell. Ne ess kétségbe, ne add fel a reményt, és ne adj helyet a gyűlöletnek, a félelemnek vagy a közönynek.

KÉSZÜLJ A VÁLTOZÁSRA, LÉGY MAGA A VÁLTOZÁS!

Reméljük, hogy elkötelezted magad, hogy lépéseket tégy a Fény, a Szeretet és az Igazság szolgálatában.

Küldetés

Küldetésünk, hogy tanácsokat adjunk, és támogassuk a világ különböző kormányainak jelenlegi vezetését, hogy megértsék, mi történik világszerte "Az Esemény" idején. Ez nem egy helyi esemény, hanem olyan, mely magában foglalja az egész bolygónkat, számos lépéssel a pozitív változás folyamatában. Azt kívánjuk, hogy ez a honlap katalizátora legyen az önkéntesek felkészülésének, hogy tanácsadóként működjenek közre, és támogatást nyújtson a béke és rend fenntartásához a közösségeikben, "Az Esemény" alatt, és közvetlenül utána. Hogy ezt tehessük, küldetésünk négy részéről döntöttünk.

 1. Protokollok terjesztése "A Közösség vezetőinek tájékoztatója"
 2. Az Esemény háttere, maga az Esemény
 3. Listák olyan befolyásos pozíciókban lévőkről, akikről úgy érezzük, hogy meghatározóak a békés átmenetben, és akik alkalmasak, hogy megkapják tőled ezt az információt - a tájékozott Fénymunkás emberek.
 4. Képzési javaslatok azok számára, akik úgy érezték, hogy felkérést kaptak erre a munkára, és a világ életet támogató infrastruktúráinak vezetői számára terjeszthetik ezt az információt.  
Küldetés céljai

Az elsődleges cél, hogy tanácsokat adjunk a közösségi vezetőknek, hogy ösztönözzék az embereket, hogy legyenek nyugodtak, és fenntartani a társadalmi infrastruktúra status quo-ját "Az Esemény" ideje alatt. A legfontosabb szempont az lesz, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy nem lesznek félelemmel teli, drasztikus reakciók a politikai vezetők részéről a tömeges letartóztatások kapcsán.

Segíteni fogjuk a lakosságot, hogy továbbra is nyugodtak maradjanak a megfelelő és informáló támogatással, és belső értesülések biztosításával az aktuális tervekről az oldal használatának változásáról, mely a lehető legfrissebb anyagokkal lesz naprakészen tartva. Érthető okokból a belső információk és adatok addig nem lesznek láthatók, amíg a kapcsolódó műveletek történnek. A honlap továbbra is a békés, harmonikus változásokra fókuszál egy boldogabb, egészségesebb világért.

Az Esemény idején mi, az önjelölt önkéntesek képesek leszünk a helyi, állami és nemzeti politikai infrastruktúra számára türelmes, együttérző és felelős válaszokat nyújtani arra vonatkozóan, hogy pontosan megértsék azt, ami kitudódik! Hogy ez hatékony legyen, el kell juttassuk a mondandónkat a hatalmi pozíciókban lévőkhöz "Az Esemény" során. Nem fenyegetőnek, hanem nyugodtaknak és segítőkészeknek kell lennünk.

Be fogjuk mutatni nekik egy sor teljeskörű "Közösségi Vezetői Eligazitással", hogy elmagyarázzuk, hogy "Az Esemény" egy békés és szükséges intézkedés, nem egy katonai puccs, vagy ok a félelemre. Meg tudjuk magyarázni számukra, hogy ez egyszerűen a világ rendőri erőinek akciója, hogy felhajtsák azokat a bűnözőket, akik részt vettek a globális szintű szélhámosságban. Nem szükséges statáriumot kihirdetni, és nem lesz szükség az emberek mozgásának korlátozására.

Ösztönözni fogjuk azokat a hatalmi pozícióban lévőket, akik valódi segítséget nyújtanak hatáskörük használatával, hogy fenntartsák az életet támogató infrastruktúrákat abban a közösségben, melyet képviselnek. Elsődleges fontosságú a közösségek folyamatos vízellátása. Kérni fogjuk, hogy ezek a rendszerek továbbra is zökkenőmentesen működjenek, mint az üzemanyag, propán, közlekedés, elektromos hálózat és a kommunikációs hálózatok továbbra is legyenek nyitva és online, hogy a kórházak és a mentésben résztvevők teljes mértékben mőködőképesek maradjanak azok számára, akik igénylik az ilyen segítséget. Szintén ösztönözni fogjuk az élelem rendes elosztását mindenkinek, aki azt keresi.

Békét és harmóniát szeretnénk, nem erőszakot vagy túlzott reakciót bármely rendőri erő részéről. Azt fogjuk kérni, hogy a bűnüldöző szervek tanúsítsanak önmérsékletet, és ne folyamodjanak erőszakhoz. Lesznek terveink, hogy biztosítsuk őket arról, hogy a nyugodt reakciójuk és vezetésük biztosítani fogja, hogy ne legyen zavargás vagy túlzott reakció a helyzetre, ami az emberek részéről bekövetkezhet. Támpillérei leszünk személyzetüknek és támogató csoportjaiknak tudással és szimpátiával. Nem fogunk kihívást jelenteni hatásköri pozícióikra. Türelmesen fogunk várni, hogy megoszthassuk az információinkat egyszerű és világos nyelven, nem a félelemre alapozva. Átláthatóak és őszinték leszünk. Nem fogjuk azt hirdetni, hogy ismerjük az egész tervet, vagy hogy szakértők vagyunk. Mi csak kitartóan mutatni fogjuk magunkat, mint érintett polgárok, akik elkötelezettek a békés átmenetben, akik tudomást szereztek ezekről a műveletekről előzetesen; és felkínáljuk a támogatásunkat az oktatásban és tanácsadásban.

Annak érdekében, hogy ez a folyamat sikeres és békés legyen, ez a weboldal információs csomagokat fog nyújtani ("Közösségi Vezetői Eligazitások") a hatalmi pozíciókban lévők tájékoztatására azon önjelölt önkéntesek részéről, akik arra hivatottak, hogy ezt tegyék. Ezeket az anyagokat lehet tanulmányozni, vagy nyomtatott formában kiadni.

Bevezető a négy szakaszhoz

Mi önmagunkat oktatjuk. Itt nincsenek szabályok, és mivel senki sem tudja a felszabadulás óráját, azt javasoljuk, hogy meditálj, tanulj és készülj, ahogy az életed ezt lehetővé teszi. Hagyd, hogy a spirituális fejlődés íve vezessen ebben a folyamatban. Ez az "Esemény" nem a mi időnkben, vagy a te idődben fog megtörténni, hanem a megfelelő időben. Ha nincs ennek az oldalnak egy másolata nálad, kérjük tanulmányozd és emlékezz a "képzés" részre ezen oldalon, és hagyd, hogy a szeretet és együttérzés legyen a vezetőd.

Ha nem vagy biztos abban, amit itt bemutatunk, ne félj kérdezni, tanulni és tanulmányozni. Ne cselekedj, kivéve ha a lelked erős és magabiztosnak érzed magad, akkor is, ha jó érzéseid vannak ezzel kapcsolatban, de még mindig vannak kétségeid. Az "Esemény" idején nyomtass ki egy  "Közösségi Vezetői Eligazitást", és hagyd névtelenül, vagy add oda valakinek, aki jobban megfelel, akiről úgy érzed, hogy jó munkát végezhet a bemutatásával.

Protokollok

Azoknak, akik úgy döntenek, hogy részt vesznek, és akiket cselekvésre hívtak, hogy segítsék ennek a csoportnak a küldetését. Vannak protokolljaink a számodra, hogy tanulmányozd, és irányelvek, melyekhez reméljük tartani fogod magad a helyi irányítás felé közeledve az Esemény idején. Mindenekelőtt maradj békés és kedves, amikor megpróbálod megosztani a tudásodat.

Első szakasz: A "Közösségi Vezetői Eligazitás" protokolljainak terjesztése

Úgy döntöttünk, hogy protokolljaink a legfontosabb örök igazságon alapulnak. Az egész univerzumban ez az elsődleges hatóerő, melyet az Igazság Fényének Szerető lényei felismertek minden időben és térben. Ezek azok a tanulságok és lélekminőségek, melyeket magaddal viszel, miután elhagyod ezt a hús-vér világot. Ahogy ti megmaradtok ezekben az igazságokban, ezek az igazságok is bennetek maradnak.

 1. Hűség - Legyél hűséges a békés, erőszakmentes változások küldetéséhez, a legfontosabbakat ismerd a szívedben, és a küldetésünk célját. Légy hű a meggyőződéseidhez, függetlenül attól, hogy mások mit mondanak.
 2. Türelem - Légy türelmes a hatalmi pozícióban lévőkkel, akikkel kapcsolatot akarsz létesíteni. Értsd meg, hogy el vannak foglalva. Ismerd fel, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mi is történik valójában! Vannak szűrőik, hogy személyesen hozzájuk férhess, és ez eltarhat egy ideig. Légy türelmes másokkal, akik veled együtt szolgálnak ebben a küldetésben.
 3. Őszinteség - Légy őszinte a kapcsolataidban, és szavaidban kifogástalan; és ne feledd, hogy Te képviseled a pozitív és jóindulatú erőket. Ne lépj túl a felhatalmazásodon, hogy jól értesültebbnek tűnj. Mindig mondj igazat, amennyire csak lehetséges, és érezd a szívdben.
 4. Kitartás - Ne add fel! Tartsd meg a kormányt, és át fogod vészelni a vihart. Ne vegyél részt vitában! Ne engedd meg személyed tiszteletlen elutasításakor, hogy az eltántorítson téged a kijelölt feladatodtól. Ne feledd a küldetés fontosságát, kérj belülről erőt!
 5. Együttérzés - Légy együttérző azokkal, akik megpróbálják kezelni a körkörös félelemérzetet és káoszt, mely kirajzolódik a láthatáron. Képzeld el, ha nem tudnád, mi is folyik, hogyan éreznéd magad ugyanabban a helyzetben. Ismerd fel  a terheiket, és segíts nekik, hogy azt vihessék!
 6. Önuralom - Próbáld meg nem elkényeztetni magad személyes vágyaid, vagy öncélú napirend által. Tartsd be a keskeny és egyenes ösvényt! Tartsd távol a személyes csatáidat és előítéleteidet a tárgyalóasztaltól. Tisztelettel kezeld a vezetőket, még akkor is, ha azt nem viszonozzák feléd. Legyél óvatos, ne vállalj felelősséget, ha nem vagy felkészülve, vagy kiképezve a dolgok kezelésére.
 7. Kiegyensúlyozottság - Maradj nyugodt! Ne feledd, hogy a világegyetemnek és minden életnek egyensúlyban kell lennie. Maradj a középpontodban és sugározz nyugalmat a vihar szemében, ami a szívedben van. Ne feltételezd, hogy mindent tudsz "Az Eseményről", mert nem tudsz. Tudod, hogy az a szeretetről, és az igazságról szól. Legyenek a nyugodt jelenléted útmutatói a szavaid és a tetteid, valamint a viselkedésed.
 8. Bátorság - Ne félj! Ne hagyd, hogy az elméd elkóboroljon a kétség és habozás felé. Ez az erőfeszítés fontos. Az erőfeszítéseid és a tetteid valójában életeket menthetnek! Ne kockáztass, ne légy meggondolatlan! Legyél bátor és tudd, hogy te felkészültebb vagy mint azok, akikkel beszélsz, és ne érezd magad megfélemlítve az ő "Hivataluktól". Azonban légy óvatos, és ne vállalj felelősséget, ha nem vagy elég felkészült, vagy nem vagy elég képzett a helyzet kezelésére.
 9. Alázat - Tiszteletben kell tartanunk mások véleményét és tapasztalatait, és nem sugározhatunk arroganciát, vagy egy mindent tudunk hozzáállást azoknál a közalkalmazottaknál, akiket befolyásolni remélünk. Azt se feltételezzük, hogy a hatalomban lévők nem fogadnak bennünket jól. A szempontjainkat alázattal kell bemutatnunk, és ez létfontosságú az erőfeszítéseink szempontjából. Ugyanakkor valós vagy jobb így gondolkodni, mert mindig más szempontokat kell figyelembe vennünk. Szerénynek kell maradnunk, amikor szembekerülünk a vezetőkkel, vagy ellenőrző pozícióban lévőkkel. Nem szabad jámbornak lennünk, vagy lehetővé tennünk, hogy feladataink fontosságát lebecsüljék, de jobb eredményeket érhetünk el azzal, ha meggyőződésünkben szilárdak maradunk, és mások iránt tisztelettel vagyunk.
 10. Mértékletesség - Ne légy fenyegető! Enyhítsd az üzenetedet körültekintéssel, légy tapintatos és ne erőszakos! Ne kérj túl sokat egyszerre a kapcsolatodtól! Hagyd ezt az embert megemészteni az információt, és próbáld meg leolvasni és figyelni a jeleket, hogy az illető személy valóban figyel, és befogadja, amit mondasz, vagy csak próbál meglágyítani téged. Ismételd el újra, ha szükséges.
 11. Jótékonyság - Add szabadon saját magadat és idődet az ügynek! Add a tudásod és a Szereteted rendíthetetlenül! Add az idődet ezeknek a vezetőknek, és magának az aktuális küldetésnek. Kinek lehet nagyobb felelőssége nálad? Szenteld magad a Béke ügyének!
 12. Hit - Ha ezzel nem rendelkezel, akkor nehéz lehet hatékonynak lenned ebben a csoportban. Sokan közülünk ezt tudják! Nem kell bizonyíték. Nem kell nekünk TV, hogy elmondják, mit kell tennünk. Nincs szükségünk arra, hogy másokra hallgassunk. Hiszünk a jó hatalmában! Hiszünk a teremtés/Isten/a belső Fény, a Szeretet hatalmában. Besétálunk a kétség és a félelem tüzébe tudva, hogy örök Fénylények vagyunk. Tudjuk, mert már teszteltek bennünket az idő és tér tégelyében, és tudjuk, hogy a Szeretet a válasz. Ez megnyitja az ajtókat, és ez a mi megváltásunk.
 13. Békés természet - Mindenekelőtt ne legyél erőszakos és fenyegető! Nem tudjuk legyőzni a világ súlyos helyzetét annak állandósításával, aminek véget akarunk vetni. A legtöbb esetben az ész fogja uralni a napot. Ha a helyzet fenyegető rád vagy másra nézve, vonulj vissza! Ha arra kényszerítenek, hogy elhagyj egy területet, ne állj ellent, maradj továbbra is békés. Ha a vezető nem megfelelő, az a személy eltűnik hamarabb, mint gondolnád. Lesznek olyanok, akik felkészültek és készen állnak az ilyen emberekre, és hatással lesznek az eltávolításukra a megfelelő időben. Ez a küldetésünk legfontosabb célja. Tisztelettel ki kell jelentenünk: ha az életed közvetlen veszélyben van, akkor jogod van hozzá, hogy megvédd magad. Légy óvatos, és hívd segítségül a Fényt!
Második szakasz: "Az Esemény" háttere

A Föld és lakossága egyfajta szabadságvesztés és bolygó karantén alatt áll Atlantisz óta. Abban az időben a bolygót titokban megszállta egy ellenséges erő, és fejlett hadviselési formák segítségével manipulálta a planétát, amely majdnem pusztulását okozta. A fény erői visszavonultak a csatából, hogy megmentsék a bolygót attól, hogy egy újabb aszteroida övvé váljon. Azt ígérték, hogy visszatérnek a győzelem elérése érdekében, hogy megszabadítsák a földi embereket a rosszindulatú erőtől.

Úgy hangzik, mint egy fantasy, de nem az. Nem akarunk részletesen belemenni ebbe a témába, de az tény, hogy a Földön nem vagyunk egyedül, ahogy soha nem is voltunk, és soha nem is leszünk egyedül. Ez az univerzum hemzseg az értelmes, érző élettől. Ezen túlmenően bolygónk folyamatos kölcsönhatást tapasztalt Földönkívüli fajokkal időtlen idők óta. Ezt meg kell érteni ahhoz, hogy valóban felfogjuk, hogy mi történik ebben az időben a bolygónkon.

Anélkül, hogy belemennénk a metafizikai részletekbe, melyek jelentéktelenek az "Esemény" szempontjából, fel kell ismernünk, hogy az élet szent, és egy szép ajándék, hogy tiszteletben kell tartani. Sajnos egyes lények képtelenek erre a nyilvánvaló felismerésre, és ők az okozói sok egyetemes viszálynak, félelemnek, szorongásnak és pusztításnak világunkban.

A világ társadalmai és politikai, pénzügyi struktúrái, melyek sérültek a kapzsiság, a hatalomvágy, az ellenséges szándék és a rosszindulatú manipuláció erőitől, nagyon kifinomult lények, fejedelemségek és hatalmasok által kerültek hangszerelésre. A legtöbb ilyen erő ismeretlen és láthatatlan a világ egésze számára. Annyira előrehaladott technológiájuk van és olyan jól elrejtik magukat, hogy megérteni, mi volt a valós helyzet, egy átlagos egyén számára lehetetlen. Évek óta könnyedén manipuláltak bennünket, aljas terveik között volt a népirtás, és az élet megsemmisítése világunkon. Képzeld el, hogy egy mesterfokozatú pszichológus egy ártatlan négyéves gyermeket manipulál, és akkor lehet némi elképzelésed ezen önző egyének ravasz természetéről.

Ezek az elítélendő lények elég hosszú ideig gyakorolták akaratukat a fény és az élet szövedéke ellen. Most le kell őket tartóztatni és meg kell őket állítani. A teremtés központja maga rendelte el, hogy el kell őket távolítani befolyásos pozícióikból, hogy meggyógyulhassanak és megértsék tetteik mély következményeit, hogy az élet szenvedése világunkban véget érhessen.

Ahogy vannak bűnözőink, akik ellenséges hatalomátvételt hajtottak végre "gyep háborúkban" a Földön, ugyanez a dolog történt planetáris szinten galaxisunk történelme során. Bolygónk részese volt egy inváziónak sok ezer évvel ezelőtt. Az eredmény folyamatos genetikai manipuláció, implantációs technológiák és agykontroll egy nagyon kifinomult technológián keresztül, amivel már tisztában vagyunk.

Már évek óta kontrollált és manipulált bennünket az úgynevezett "Sötét oldal". A legtöbb ember már kárhoztatva lett ezen fejlett manipulációkra, mely mítoszoknak és sok szövevényes fantázia történetnek az okozója. Vannak különböző szintjei ezeknek az ellenséges erőknek, de földi ügynökeiket nevezhetjük Összeesküvésnek.

Mindig felelősek vagyunk a tetteinkért, de a hatás, hogy eltorzítják a tudatunkat, félelmetes ellenfél volt. Valójában ez a negatív mentális vírus dominálja a világ nagy részét. Most az útkereszteződésnél vagyunk, és el kell jönnie ezen zsarnokság végének, és kísérletüknek, hogy leigázzák bolygónkat.

Hogy a dolgokat egyszerűbbé tegyük, nem fogjuk az összeesküvést földönkívülinek vagy embernek nevezni, hanem csak önző bűnözőknek, akik bűnösök az emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben. Ez az oldal számos hivatkozást ad más forrásokból, hogy elegendő bizonyítékot nyújtson a népirtás, genetikai manipuláció, gyilkosság, lopás, zsarolás, árulás, agykontroll és a víz, levegő, élelmiszer mérgezésének vádirataihoz, hogy csak néhányat említsünk. A lista túl hosszú és lehangoló, hogy itt részletezzük, de vannak hivatkozásaink.

Ez sokak számára sokkoló lesz, de vannak a világ katonai és hírszerzési ügynökségeiben, akik több mint 60 éve vesznek részt folyamatban lévő kölcsönhatásokban Földönkívüli fajokkal. Ezek a Földönkívüli kölcsönhatások nem csak a kormányzati szervekre korlátozódtak, hanem valójában a nyitott gondolkodású értelmiségi elit, a világ tudományos technológiai elhivatottságú tagjai fizikailag is érintkezésbe léptek, vagy kommunikáltak velük. Számos ilyen kölcsönhatás nagyon is jóindulatú, pozitív, sőt rendkívül spirituális természetű.

Vannak a polgári lakosság és társadalom tagjai közül sokan, akik szintén rendelkeznek különböző mértékben információ cserével fivéreinkkel és nővéreinkkel, vagy űrcsaládjainkkal. Sajnos nem minden kapcsolat volt pozitív jellegű, és ez sok zavarhoz vezetett. Ennek a zavarnak véget kell vetni.

Ahhoz, hogy biztosítva legyen a planetáris felszabadulás folyamata, a Földönkívüli jóindulatú erők már terveket készítettek különböző földi katonai és bűnüldözési szakemberekkel, hogy biztosítsák az együttes fellépést ezen bűnöző összeesküvők letartóztatásában. Ezek a tervek meglehetősen részletesek, és megadnak minden támogatást minden eshetőségre, hogy biztosítsák az erőszakmentes letartóztatásokat és a teljes győzelmet.

A cselekvési terv az volt, hogy elég bizonyítékot halmoznak fel, hogy letartóztassák ezeket a bűnözőket. A bizonyítékok már évtizedek óta a kezükben vannak ezen bűnözők ellen, akik a világ média és fegyveres erőinek valamint pénzügyi szervezeteinek irányításában találhatók, és a társadalmi struktúra sok más fontos kulcspozíciójában. Ezek az egyének és titkos társaságok mélyen érintettek a politikában, és a szó szoros értelmében manipuláció segítségével ellenőrzik a világnézetet. Ezen személyek letartóztatása elég lassú és fáradságos feladat, és a világ népei nagy köszönettel tartoznak azoknak a bátor egyéneknek, akik továbbra is rejtve vannak, hogy az igazságot helyreállítsák bolygónkon.

Vannak nagyon bölcs és spirituális erők, akik nagyon régóta ígérik, hogy a függöny fellebben erről a paródiáról, mely egy egész bolygó és rajta minden élet zsarnoki kizsákmányolásáról szól. Ez az ígéret hamarosan valósággá válik, ahogy a Földönkívüli fajok hamarosan elkezdik koordinálni a világ felszabadulásának tervét. Az Agarthai Hálózat, Az Ellenállási Mozgalom és a földi személyzet is igencsak érintett ezekben a fizikai letartóztatásokban.

Sokak tudtán kívül nagy csaták voltak a földkéreg üregeinek belsejében és a világűrben is. Ezt titokban tartották különböző okok miatt, és mindkét oldalnak megvan az oka, hogy miért tartotta ezt titokban. A titkolózás ideje lejárt, és az igazságot fel kell tárni.

Vannak speciális technológiák, amelyek hatékony módon képesek befolyásolni és irányítani az emberi érzelmeket és érzéseket. Ezeket használták és használják az átlagos, azzal tisztában nem lévő emberrel szemben, az ő kárára. Mi földi emberek jelen állapotunkban nem vagyunk képesek legyőzni ezeket a technológiákat a jelenlegi fejlettségi szintünkön, és ezért segítenek bennünket a jóindulatú erők, akik szembe tudnak szállni, és egyszerre tudják semlegesíteni ezeket a technológiákat.

Mielőtt a tényleges letartóztatásokra sor kerülhet, az elektronikus kerítés egyes elemeit, és az implantátum mátrixot, amely az emberi tudatmezőt manipulálja, le kell állítani. Az előkészületek ezen szempontja már folyamatban van, és be kell fejezni, mielőtt a végső végrehajtási intézkedések életbe lépnek. Ez időt vesz igénybe, és sem ember, sem angyal nem ismeri az órát, hogy mikor fog történni, ha megtörténik, az valószínűleg úgy fog érkezni, mint egy tolvaj az éjszakában.

Nagyon hiszünk abban, hogy az úgynevezett Kompressziós Áttörés a nem túl távoli jövőben megtörténik, azonban a türelem kulcsfontosságú, hogy stabilak maradjunk, ahogy előkészülünk, hogy a többi embertársunk szolgálatára legyünk, akiknek a legtöbb esetben ötletük sem lesz, hogy pontosan mi zajlik.

Ezt az általános apátiát és álmos rossz közérzetet, amely szilárdan beágyazódott az emberi populációban, most eloszlatják azok a felébredt és tudatos egyének, akik beléptek az igazságukba, és kijelentették, hogy támogatják a fény erőit. Ez a célja ennek a honlapnak, hogy felébressze az embereket, hogy a küszöbön álló változások ne érjék őket ismeretlenül. Minél több ember tudja, hogy mi az ami kitudódik, és aktívan támogatja az "Eseményt" békés módon, a bolygónak annál jobb lesz. Ha simább, gyorsabb az átmenet, akkor nagyobb kinyilatkoztatásokban tudunk részt venni.

Az egyik fő terv az Esemény sikerére, hogy le lesz tiltva a központi bankrendszer, ami gyökere a manipulációs és ellenőrző rendszereknek a Földön. Voltak tesztek az Esemény ezen létfontosságú elemének megvalósításával kapcsolatban, és sikeresek voltak. Ez sajnálatos, de szükségszerű, hogy a világ népessége majd némileg meg fog zavarodni a világ bankrendszerének bezárása miatt, de ez szükséges ahhoz, hogy megbénítsák a bűnözőket, hogy biztosítsák azt, hogy ne tudják folytatni pusztító tevékenységüket az Esemény idején.

A Földönkívüli fajoknak rendkívül fejlett technológiáik vannak, és a világ rendőri erőinek szemeiként és füleiként fognak működni a tényleges letartóztatások idején. Ez biztosítja, hogy csak minimális erőszak történhessen, és biztosítja a rendőri erők biztonságát is.

Összességében több ezer éves előkészítésben vettek részt, hogy kitapossák az utat ehhez a planetáris felszabadítási folyamathoz, és fontos, hogy akik ezeket a szavakat olvassák ismerjék és tiszteljék azt a bölcsességet a türelem mögött, amivel biztosítják a sikerünket. A késedelmekre szükség van, mivel ez a kölcsönhatás folyékony modellje, és az emberi tényező fontos szerepet játszik. Biztos lehetsz benne, hogy minden sietség folyamatban van, hogy véget vessenek a bolygónkon létrehozott mesterséges szenvedésnek.

Keresd meg a hivatkozásokat ezen a honlapon, ha kétségeid vannak a bűncselekményekkel kapcsolatban. Kutasd a hegyekben álló bizonyítékokat a földönkívüli életről. Ne keress bizonyítékokat a maffia által ellenőrzött főáramú médiában, mivel ez vezérli a bábmestereket, és úgy tervezték, hogy összezavarjanak és félrevezessenek.

Ne kövess el hibát, hogy hol állsz, többé már nem tudunk szolgálni babonás tudatlansággal és félelemmel. A teljes igazság itt van, és ez szabaddá tesz bennünket, de nekünk kell kézbe vennünk. Az Esemény igazságos és jogos, és a tervek szerint sor kerül rá. Kérjük, hogy legyél felkészült, és gondolkodj el az általunk megosztott információkról, és nézd meg, hogy van-e más javaslat, hogy felkészülj erre a fontos időszakra.

Mit tehetsz az "Esemény" előtt?

Arra készülünk, hogy élvezzük a bolygó erőszakmentes felszabadulása mellett az EGÉSZ emberiség számára fényes és szép jövőt.

Mivel nem ismerjük az Esemény pontos időpontját, bölcs dolog volna az elővigyázatosság, és néhány egyszerű szabály követése:
 1. Tarts 2 hétre elég extra élelmiszert kéznél mostantól kezdve
 2. Győződj meg róla, hogy neked és szeretteidnek naprakész ellátás álljon gyógyszerekből rendelkezésre, melyekre szükség lehet
 3. Tarts extra pénzt elrejtve az otthonodban
 4. Tankold fel a járművedet, amikor a tank félig üres
 5. Maradj kapcsolatban a weboldallal a frissítések eléréséhez
 6. Képezd magad, a barátaidat és a családtagjaidat
 7. Csatlakozz a prepareforchange.net weboldalon a 6 terület egyik munkacsoportjához, és működj közre csodálatos bolygónk felszabadításában
 8. Jöjjetek össze csoportosan minden vasárnap, és végezzétek a Planetáris Felszabadító Meditációt, és összpontosítsatok az Istennő energia lehozására. Információ: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/
 9. Ügyelj arra, hogy továbbra is nyugodt és összpontosított maradj, és ha másokat is ugyanerre bátorítasz, keresni fogják a válaszokat, és akkor te is képes leszel rá, hogy segíts nekik tanulni, és felkészíteni magad a szolgálatukra.
Mi az az "ESEMÉNY"?

AZ ESEMÉNY az áttörés pillanata lesz a bolygó számára, mely fizikai és nem fizikai módon fog megtörténni.

A nem fizikai síkon

A nem fizikai síkon lesz egy nagy hullám, vagy az Isteni energia felvillanása, és fény érkezik a Galaktikus Központi Napból (Plejádi nyelven Alohae-nek nevezik), mely el fogja érni a bolygó felszínét. (A galaktikus központi nap egy objektum a Nyilas csillagképben.) Ez egy felvillanás vagy különleges fajta fény lesz a Napból, amely átjárja a Földet és az embereket. Ez meg fogja nyugtatni az emberiséget a szeretet energiájának fényében, és véget vet a dualitásnak. Ez egy csodálatos, a Földön ezelőtt sohasem látott vagy érzett energia. A Földön mindenki érezni és tudni fogja, hogy valami történt. Meglepetés lesz, ahogy és amikor megtörténik, még nekünk is. Ez még sosem történt meg.

Egyeseknek ez egy nagy sokk lehet, de azok számára, akik tisztában vannak "Az Eseménnyel", felismerik a pozitív változást, melynek eljött az ideje. Ez az isteni felvillanás kiváltja a spirituális erők, Földönkívüliek, az Agarthai Hálózat népeinek valamint az X Bolygó és Föld bázisú Ellenállási Mozgalom régóta várt tervei megvalósításának az elkezdését. Ezek a tervek az úgynevezett Galaktikus Kódexnek a végrehajtása.

Anyahajók fognak a Föld légkörébe láthatatlanul érkezni, hogy emeljék a Föld atmoszférájának rezgését, hogy segítsék a lakosságnak megszokni az ő tudatmezőjüket, amint az elektromos mátrix kerítés egyszer és mindenkorra eltűnik. Ők nem jelennek meg vagy jelentik be magukat nyilvánosan egy ideig, bár meg fognak növekedni a fizikai megfigyelések, hogy felkészítsék a világot, hogy elfogadják a jelenlétüket.

A fizikai síkon

A föld katonai és rendőri erői akcióba lépnek annak biztosítására, hogy ne legyenek zavargások, és biztonsági őrséget nyújtanak a létfontosságú infrastruktúráknál az összeesküvés által kitervelt hamis támadások megelőzésére, mellyel pánikot és félelmi reakciókat okozhatnának.

Az összeesküvés tagjainak letartóztatása az "Esemény" legjelentősebb része lesz.

A Pénzügyi Rendszerek újraindítása: A teljes központi bankrendszer és minden banki számítógép leáll, és nem lehet majd vásárolni az interneten, tehát minden bank bezár további értesítésig.

A fő média állomásokat átveszik a polgári hatóságok, akik eltávolítják a cenzorokat és az összeesküvés alapú programokat és napirendeket.

Közzététel - Titkos dokumentumok és események feltárása, beleértve a Földönkívüliekről szóló információkat, ami kis idővel a tényleges esemény után fog megtörténni. A világ számos rejtélye fel lesz tárva / ki ölte meg Kennedyt / CIA kábítószer-kereskedelem / a világháborúk mögötti igazi erők / folyamatos elnéptelenítési napirendek / HAARP / oltások / Titkos űrprogram / Elmekontroll / pénzügyi bűncselekmények, valamint sok-sok minden, ami sokkolni fogja az embereket!

Az elején bevezetésre kerül egy új, méltányos pénzügyi rendszer jóléti pénzeszközökkel és alapokkal  világszerte a bolygó gyógyulásáért.

ÚJ Kormányzati/Politikai rendszer, Oktatási rendszer, Egészségügyi rendszer, Történelem órák stb. Az emberiség ébredése lassan és fokozatosan, hogy léteznek pozitív nem földi fajok, és galaktikus kapcsolataink.

Új fejlett technológia bevezetése.

A spirituális növekedési technikák meg lesznek osztva, ahogy megtanuljuk kik vagyunk, honnan jöttünk. Fel fogjuk ismerni egyedülálló célunkat és életutunk egyénileg fogja magát felfedni számunkra.

Lesznek ősi tárolókból előkerült leletek, melyek feltárják az igazságot az emberek és a Földönkívüliek kölcsönhatásáról a jelen történelmünk során. Megértjük kozmikus örökségünket. Ősi helyeken napvilágra kerülnek űrhajók a múltból, és fizikai bizonyítékaink lesznek az ősi technológiákra.

Fel fog szabadulni egy sor fejlett gyógyító technológia, melyeket elnyomtak, hogy az összeesküvést gazdagon tartsák, téged szenvedésben. Végül a jelenlegi egészségügyi rendszer radikálisan meg fog változni a fejlettebb kezelési formák fényében.

Ingyen energia készülékek eléhetők lesznek az otthonodban és autódban, véget vetve a fosszilis tüzelőanyagoknak és más mérgező technológiáknak.

Végül nyilvános perek, hogy kiderüljön, mi folyt itt, hogy ezzel biztosítsák a gyógyulás tömeges katarzisát és az esetleges megbocsátást / a bűnözőknek nagy szükségük lesz a gyógyulásra és tanácsadásra eltorzult elméjük számára.

Ne feledd a részleteket, melyeket itt megadunk, és ami valószínűleg NEM pontos leírás mindenről, ami megtörténhet. Azonban ezek az alapvető tervek, ami ebben az időpontban értendő. Ez azt jelenti, hogy a tervek bizonyos szempontból alakulni fognak. Az emberi szabad akarat központi szerepet játszik ebben a folyamatban, és a tervek beiktatása folyamatos változásban lehet, ami óránként is változhat, melyet "Az Esemény" ideje alatt megtett haladásunk határoz meg.

Az "eseménynek" nem célja egy földi típusú forradalom, ahol ártatlan emberek élete forogna kockán. Ez az oka annak, hogy fel lettünk kérve erre a szolgálatra, biztosítani a békés átmenetet. Ez a hatalmas akció megköveteli a pontosságot, mely fölött csak Isten maga dönthet.

Itt az idő mindenki számára ezen a bolygón, hogy megértse, hogy ezek a jövőben bekövetkező változások nem néhány őrült ember kezében vannak, akiknek a rossz döntései lehet, hogy vérontáshoz vezetnének.

Az elkövetkező "Esemény" NEM lesz egy véres forradalom. Az "Esemény" maga lesz a planetáris törvények törvényes érvényesítése. Ráadásul a "Galaktikus kódex" érvényesítését is jelenti. Az "Esemény" napján az egész világ tájékoztatva lesz a Békéről a Földön, és a lakosság szabadságának visszatéréséről.

Mindannyiunknak nyugodtaknak kell maradnunk és támogatnunk kell az átmenet folyamatát, egy erőszakmentes és békés társadalomba. Szükségünk lehet minden segítségre, amit a világ minden tájáról az emberektől megkahatunk, hogy biztosítsák a sikerünket.

A világ jelenlegi politikai vezetése valószínűleg semmit sem tud a tervezett változásokról ebben az időben. Nagyon kevesen fognak a világ legnagyobb politikai bűnözői és játékosai közül továbbra is a pozícióikban maradni "Az Esemény" után. Ezért kell felismernünk a valódi változásokat, melyek az érintett polgárok részéről érkeznek, mint mi, akik elkötelezettek a megoldások megtalálásában. Miután megtaláltuk a válaszokat a világ problémáira, nyomon kell követnünk az intézkedéseket, melyek során megnyilvánulnak a változások az Új társadalomban.

Ne feledd, a változások melyek jönnek gyorsak és erőteljesek lesznek. Bár sok hosszútávú tervet fokozatosan hajtanak végre, sok mindent, mint például a média állomásokat, azonnal szabaddá kell tenni. Ez elsimítja a dolgokat és megnyugtatja az embereket szerte a világon. A fehér kalapos polgári hatóságok legnagyobb része felkészült és felelős vezetői útmutatást fog adni, és ez vonatkozik a lakosságra is. Ez a meglévő média formáin keresztül fog megvalósulni. Újságok, televízió, rádió, és néhány weboldal lesz a leghatékonyabb és átfogó forrása az átalakulásunkról szóló tudásnak.

Támogatnunk és megerősítenünk kell ezeket a békés irányelveket határozottan és magabiztosan, amennyire csak lehetséges. Biztos lehetsz benne, hogy az emberek általában békések és jószándékúak. Ne feledd, hogy az "Esemény" okai a világon élő emberek 90 százaléka előtt ismeretlenek. Nem lesz semmilyen ötletük, hogy mi ez az átalakulás és miért történik.

A televízió fel fogja fedni az igazságot számukra időben, mivel a fény erői fogják ellenőrizni a műholdakat és a kommunikációs rendszereket. Azt a néhány médiamogult, akik titokban birtokolják a világ összes nagy médiáját és felelősek a szisztematikus agykontrollért (például Murdoch, Rockefellerek, Rothscildok) le kell taróztatni, vagy tehetetlenné kell tenni. A cenzoraik el lesznek távolítva és a polgári hatóságok irányítanak majd, hogy biztosítsák az igazság terjesztését az "Esemény" idején, és attól fogva örökké. Az összeesküvés parancsvezérelte MK Ultra áldozatait, az úgynevezett "beszélő fejeket" - felelős újságírók fogják felváltani. A műholdakat az Ellenállási Mozgalom és egyéb támogató erők fogják irányítani.

A média egy becsületes és részletes beszámolót fog adni nekünk, hogy mi fog a letartóztatások után hamarosan megkezdődni. Ez remélhetőleg megnyugtatja a lakosságot, és biztosítja, hogy megkapják a szükséges információkat, hogy segítsenek nekik és családjaiknak.

Az ESEMÉNY után

Az elit tagjainak a letartóztatása a terv szerint nem tarthat 72 óránál tovább, egy világra kiterjedő akció és végrehajtás keretében. Bár az emberi tényezőt beleszámítva a kezdeti letartóztatások tovább is tarthatnak. Mégis az egész folyamat számítások szerint nem mehet tovább 2 hétnél. Az azt követő hónapokban lehetnek viszont a kisebb halakat érintő folyamatos letartóztatások.

Ez alatt a 2 hét alatt a bankok zárva lesznek. Remélhetőleg ebben az időben a média folyamatosan felfedi azokat a hatalmas terjedelmű bizonyítékokat a széleskörű bűnös tevékenységekről, és azokról a fő szereplőkről, akik részben ismertek, másrészt ismeretlenek a nyilvánosság szeme előtt. Ez sokaknak megkönnyebbülést, és mindenkinek lebilincselő híreket fog jelenteni. Átfogóan ez egy erős indok és ösztönzés lesz a változáshoz.

Ami ezután fog következni, az az emberiség egészén múlik. Hogy milyen gyorsan és milyen jól tudja az emberiség befogadni a kinyilatkozásokat világszinten ezeknek a bűnözőknek a letartóztatása tekintetében, az fogja meghatározni a bolygó fejlődésében a következő szintet. A többségnél minden bizonnyal lesz egy folyamatos elutasítás, sokk és düh amiatt, amin keresztülmennek. A bosszúra és erőszakra való buzdítás vagy tettlegesség nem lesz tolerálva. Reméljük, hogy a csoportunknak szerepe lesz a lakosság tanításában és elkerüljük a félelem alapú reakciókat és az ellenséges tevékenységeket a közösségeken belül!

A most következő információk, az események mint LEHETSÉGES sorozatát mutatják be, amelyek belső információn alapulnak, és nem úgy vannak kihirdetve, mint az „Esemény” aktuális tervei vagy eredményei. Az emberiség kollektívan határozza meg a jövőnket és a lehetőségek szinte végtelenek!

A hirtelen drasztikus változásai az Eseménynek néhányak számára zűrzavart, míg mások számára megkönnyebbülést fognak okozni. Számíthatunk bőven sírásra és fogcsikorgatásra, de erősek vagyunk, és össze kell raknunk az összetört hitünk és valóságunk darabjait. Újra össze tudjuk őket illeszteni a szeretet és a szépség igazságos és tiszta kinyilvánításával, ami örömet fog okozni számunkra. Számíthatunk arra is, hogy sok ember reakciójában nyomai lesznek még a régi változástól való félelemprogramoknak. Ne legyen benned félelem vagy fásultság emiatt, mivel a fény győzelme biztosított és a bolygónk felszabadulása a zsarnokságtól csak ünneplést válthat ki! Mi, mint egy egész planéta egy olyan fényes új korszakba fogunk belépni, amire nem volt példa a teremtés óta!

Katonai jelenlét
Reméljük, hogy röviddel a letartóztatásokat követően a katonaságnak lehetősége lesz leállni és az átmeneti zavar is véget ér. A katonaságnak és a rendőrségnek kezdetben nagyobb lesz a jelenléte, de meg lesz nekik parancsolva, hogy maradjanak erőszakmentesek. A vétkekért elszámoltatás lesz. Reméljük, hogy a lakosság kevésbé lesz hajlamos a túlreagálásra és a pánikra miután az energetikai háló, az elit és a média félelem -gépezete működésképtelenné válik. A segítséged a folyamatban létfontosságú!
Munka és Vezetőség
A világ lakossága bátorítva lesz arra, hogy térjen vissza a munkájához, ahogy a folyamat előrehalad, hogy visszaállítsák az emberek kormányzatát, ami az emberekért és az emberek által működik. Valószínűleg új választások lesznek beiktatva rövid időn belül. Habár a vezetők megválasztása nem lesz fizetett, és a választási folyamat is igazságos, átlátható, korrekt és becsületes lesz. Lehet, hogy nem árt, ha valójában részt veszel találkozókon, hogy megismerd azokat, akikre szavazni fogsz! Képzeld el, nem lesz több olyan szavazás, ami a TV-ből hallott szlogen alapján zajlik. Az is elképzelhető, hogy úgy döntesz, hogy nem akarsz gyűlésekre járni és ismerkedni azokkal, akikre szavazhatnál, de ebben az esetben inkább ne szavazz. Miért legyen olyan, hogy valakire csak a neve hangzása alapján szavazunk?
Bankok
Miután a bankok újranyílnak mindenkinek meg lesz a pénze. A bűnözők, a bankszterek és a nagy tőzsdemanipulátorok nem fogják a pénzüket meglelni! Ezek a trillió dollárok jóra lesznek használva. Az a terv, hogy világszintű jóléti alapokat hoznak létre, amelyekből biztosítva lesz a világ hajléktalanjainak a ruházása, elszállásolása és etetése. Az idősek, betegek és a gyengélkedők kerülnek először sorra. Az árva és nemkívánt gyermekek világszerte szerető családokba fognak kerülni, és olyan helyek is lesznek, amelyek azok gyógyulását és ellátását fogják biztosítani, akik a régi világ hamis rezsimjeitől szenvedtek.
Tudomány
A tudomány le fogja lebbenteni a fátylat az elnyomott ötletekről és a fizika hamis értelmezéséről, és meg fogjuk tudni az igazságot arról, hogy mi is történik a külső térben. Tudományos bizottságok lesznek felállítva, amelyek be fogják tiltani a veszélyes és mérgező technológiákat. Alternatív megoldásokat fognak keresni és kiválasztani azok, akik a legalkalmasabbak erre a feladatra. Várhatóan sok karrier fog véget érni, és hatalmas változások lesznek a világ munkaerejét tekintve.
Új technológiák
Olyan új technológiák lesznek bevezetve, amelyek nemcsak ingyen energiát, hanem fejlett kommunikációs erőforrásokat is létre fognak hozni világszerte. A műholdak át lesznek helyezve, és az űrszemét is el lesz takarítva. A természet csodálatos titkai fel lesznek fedve, hogy ezáltal sok betegséget meggyógyíthassunk. Nyíltan meg lesz tanítva az igazság arról, hogy miért betegszünk meg, és hogyan teremtik meg a gondolataink a realitásunkat és nagyon sok betegség és társadalmi probléma okai azonnal meg lesznek szüntetve, és ezáltal sokak számára gyorsan véget ér a fájdalom és a szenvedés.
Víz
Meg fogjuk tisztítani a Föld elemeit, és a víz és a levegő időben meg lesz tisztítva és gyógyítva. Óriási, vízzel kapcsolatos műveletek veszik majd kezdetüket. A gátak el lesznek távolítva, és a víz úgy fog folyni, ahogy a természet tervezte. Hatalmas sótalanító üzemek lesznek építve, és a sivatagok is öntözöttek lesznek, ezáltal az emberiség soha nem fog újra szomjazni vagy éhezni.
Átállás
Az öreg, elavult és elhasználódott technológiák újra lesznek hasznosítva, ahogy létrehozzuk a fenntartható és életképes életkörülményeket, amelyek harmóniában vannak a természettel és az életünk folyamával. Idővel az emberek rá fognak döbbenni, hogy itt az ideje elfoglalni magukat, és a megoldás részévé válni. Számos egyén szó szerint szét fog robbanni a kreativitástól és a nagyon gyors haladástól.
Élelmiszertermelés
A mérgező élelmeket előállító üzemek át lesznek állítva, hogy biztosítsák a helyi egészséges élelmet a közösségük lakosságának. A genetikailag módosított ételek meg lesznek semmisítve. A Monsanto és más vállalatok be lesznek zárva, és azok is, akik felelősek voltak érte. Nem lesznek engedélyezve többé a rovarirtó és a növényvédő szerek. Az állatok szörnyű kezelése a mészárszékeken törvényen kívülivé fog válni, és az ember tanulni fog a módszereinek hibáiból, és a bolygó végül vegetáriánussá fog válni. Az oroszlán le fog feküdni a bárány mellé.
Szakszervezetek
A különböző technológiai szakmáknál valószínűleg létre lesznek hozva szakszervezeti kerekasztalok és testületek világszerte, hogy kezelni tudják a társadalmunk átállásból adódó problémáit annak a hatalmas, szabadon áramló információknak a fényében, amelyek előjönnek. Ahogy a kommunikáció és az energiatechnológiák elnyomott formái szabadon előbukkannak, úgy szükség lesz a főrendszerek vizsgálatára és későbbi tervekre a használatukhoz. Az általános mérnöki tudásnak lesz a legkiemeltebb szerepe abban, hogy a Föld visszatérhessen érintetlen állapotába. Hatalmas szállítási alternatívák fognak elindulni, melynek eredménye a tiszta levegő és kevesebb stressz az egész bolygón. Kollektívan fel fogjuk ismerni, hogy mi a vagyunk a Föld gondozói, és a kultúra lényegesen át fog váltani hogy újra beiktassa ezt a születési jogot és felelősséget.
Új Munkahelyek
Azok az óriási változások, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a világunkat fenntarthatóvá, nem mérgezővé, és életképessé tegyék, mint tudjuk, az egész társadalom átállását igénylik. Számos vállalat és munkahely el fog veszni, és néhányan szinte egy éjszaka alatt el fognak tűnni. Pénzügyi segítséget kapnak azok, akik rosszul járnak. A munkateremtés lesz a fő prioritás, hogy biztosítva legyen az embereknek az az esély, hogy biztonságos és termelékeny módon szolgálják embertársaikat. A hangsúlya az új és a humanitárius projekteknek olyan hatalmas és szerteágazó lesz, hogy nem lesz olyan dolog, ahol ne lehetne valamit tenni.
Vallások
A világ vallásainak kemény utóhatásai lesznek, mihelyst a tanítók, akiknek a jelenléte fel lesz fedve, feltárják az igazságot. A spirituális magja ezeknek az üzeneteknek érintetlen marad, ahogy a szeretet, az igazság, a harmónia és a béke kinyilatkozik a maga valódi formájában. A spirituális feltárások valódi lényege meg fog erősödni. A dogmák, a halotti rituálék, és a vallások irányítási aspektusai ki lesznek iktatva a förtelmességük miatt. Ez lesz az oka a legtöbb kétségbeesésnek azok között a hitükhöz hű tömegek között, akik nem építettek ki igazi kapcsolatot a bennük lévő fénnyel. Ezt nem lehet elkerülni, ahogy a Teremtő sem kért meg senkit, se papot, se könyvet, hogy annak az Istennek az élő szavait tolmácsolja, aki bennünk él.
Azok, akik abban voltak érdekeltek, hogy kihasználják a maguk által kijelölt hatóságok pozícióit, mint „Vallási vezetők” a profitért, a hatalomért, és a hírnévért, látni fogják, hogy az uradalmuk gyorsan véget ér. Az ősi tanítások valódi és igaz esszenciája újra meg lesz erősítve, amint a papság megtévesztéseit és hazugságait és az ezek mögött rejlő okokat nyilvánosságra hozzák. Ahogy a múlt elnyomása eltűnik, el fogják magyarázni a nagy tanítók igazi jelentésőségét.
Az ősi és múltbeli bölcsességek nagyszerű üzenetei előtérbe fognak kerülni. A fény és a szeretet vonalai, amelyek sértetlenek maradtak, de rejtve voltak, mostantól folytatják virágzásukat a szabadság új napjának a fényében. Új templomok lesznek emelve, hogy elősegítsék a spirituális fejlődés fejlett tudományát. A szépség olyan ragyogó helyeit fogják bemutatni, ahol az emberek együtt fognak örülni és imádkozni. Ezek nem vallások lesznek vagy olyan világi kultuszok, amelyek a megosztottságot keresik és más embereket pusztítanak el nézetkülönbségek miatt. A manipulálás játéka meg fog szűnni, és senki nem lesz képes önmagát mások fölé helyezni az irányítás érdekében. Az igazi spirituális vezetés bizonyítottan olyanokból fog állni, akik példamutatóan élnek, egyensúlyban önmagukkal, a természettel és a világgal maguk körül.
Azoknak az ártatlan és őszinte keresőknek és különböző hitek követőinek tanulniuk és fejlődniük kell azért, hogy felelősséget tudjanak vállalni saját spirituális fejlődésükért, és hogy ne mások mondják meg nekik, hogy miben higgyenek. Ezeknek az ártatlan, hithű követőknek a többsége őszintén vágyik arra, hogy valami jót tegyen, és ezek a tettek olyan erővel rendelkeznek, amelyek ennyi ideig fenn tudták tartani a papságot. Az egész emberiség sokat tanult az igazság útján a világ vallásain keresztül, a papság rossz szándékú perverziói ellenére is. Még a papság berkein belül is sokan a hamis információk és fogalmak áldozatai lettek. Hatalmas lépések lesznek a spirituális fejlődés folyamatában, amelyeket nyíltan és szabadon fognak tanítani világszerte.
Határok
Ez valószínűleg kemény lesz az olyan embereknek, akik tele vannak félelemmel és nem igazán értik azt sem, hogy mi mindannyian egyek vagyunk, de akkor sem lesznek határok. Az Esemény után azonnal megszűnnek a határok és az ellenőrző pontok. Mindenki oda utazhat korlátok nélkül a földön ahova szeretne.Elvégre senki sem birtokolja a Földet, és megrajzolt vonalak sincsenek, csak a térképeken és az emberek korlátolt gondolkodásában. Nincs több TSA (a szállítható termékekhez kapcsolódó biztonsági ügyintézés) molesztálás, fenn hagyhatod a cipődet is! Sajnálom, ha ez számodra túl radikális, de idővel hozzá kell szoknod. Ez az egyike a legfőbb hazugságoknak és programoknak, amivel az embereket elzárják, és félelemben tartják, de ennek most vége lesz.
Törvények
A törvényhozók hozták létre a törvényszegőket, ezért a legtöbb törvény, amely hamis politikai rendszer alatt született, hatályon kívül lesz helyezve. A köztörvények kinyilatkozásai újra lesznek integrálva a táradalomban, és új formában lesznek tanítva, ami örömöt fog okozni. A börtönrendszerek meg fognak szűnni a mostani formájukban és a legtöbb ember azonnal el lesz engedve. Néhány fogvatartottnak szüksége lesz tanácsadásra, és mihamarabbi rehabilitációra. Örömmel vesszük azokat a programokat, amelyek segítenek nekik visszaépülni a társadalomba, miután kigyógyultak a romboló tendenciák okozta hatások alól.
Pénzrendszer
A pénzügyi világ olyan drámai változásokon fog keresztülmenni, hogy az megkönnyebbülést fog okozni mindenhol mindenki számára. Persze azokat kivéve, akik az útjuk során mások rovására tisztességtelenül jártak el. A tőzsdék örökre be fognak zárni, és a vállalatok kényszerítve lesznek, hogy visszavásárolják a részvényeiket. Számos vállalat és a legtöbb bank meg fog szűnni a mostani formájában. Nem lesznek többé hitelkártyák.
Első lépésben egy nyitott, becsületes és átlátható, igazi arannyal támogatott pénzügyi rendszer jön létre. Miután a pénz őrülete elmúlik, és az újonnan bevezetett univerzális gazdasági rendszer sikeressé válik, az emberek elkezdenek gyógyulni. Ahogy megtanulunk megfelelően kapcsolódni a pénzügyi élethez, a pénz aktuális használatát fel fogja váltani egy kreditrendszer. Ez azt jelenti, hogy nem kell majd pénzt tartanod magánál. Ez nem az NWO (új világrend) kontrollált verziója, hanem egy nyitott rendszer, amelyet felügyelünk, és a szabálysértők azonnal el lesznek távolítva felelősségteljes pozícióikból. Az új rendszerben nem lesz megengedett a hamisítás. Remélhetőleg mire ezek be lesznek vezetve, addigra az emberiség nagy része ki fog gyógyulni abból a régi gondolkodásmódból, amely létrehozta az anyagi jólét utáni beteges vágyat. A hiány és bizonytalanság okozta félelem, ami belenevelte a beteges lopást és a kapzsiságot az emberekbe, meg lesz gyógyítva.
Adók
A világ adórendszerei, amelyek az irányítás és elnyomás másik fajtái arra, hogy leigázhassák a földi embereket, az eseményt követően nagyon hamar felszámolásra kerülnek. Ezeket éppen arra használták, hogy finanszírozzák vele az elpusztításunkat, az így felhalmozott pénzek az Eseményt követően jobb célokra lesznek felhasználva. Azt tervezzük, hogy minden újonnan vásárolt terméken legyen ÁFA. A javaslat szerint 15% körüli lesz, de ez még változhat aszerint, ahogy haladunk előre a változásokkal.
Az emberiség rá fog jönni, hogy az élet igazi célja nem a fizikai arany felhalmozása, hanem az az alkímiai folyamat, amely során átalakulunk az isteni akarat és szeretet eszközévé. Azáltal hogy segítünk másoknak, és szolgálatot teszünk a közösség boldogsága és sikere érdekében, látni fogjuk, hogy ez az átalakulás együtt érhető el.
Új Fizetések
Nagyon valószínű, hogy nem lesz többé hatalmas különbség a pénzjutalmazás tekintetében. Másképpen szólva, lehet, hogy lesz egy limit, amelynél többet nem kereshet egyik ember sem a másikhoz viszonyítva.. Egyáltalán nem szolgálja az egyensúly törvényeit, ha valakinek a világ egyik részén 2000-szer többje van, mint a másiknak. Pillanatnyilag a pénzkeresők közötti eltérés néhány esetben milliós nagyságrendű is lehet.
Korlátlan Bőség
Az innováció, a jólét és a bőség ösztönözve és ünnepelve lesz. Nem lesz korlát a luxusban és a minőségben. A művészet, a zene, a tudomány és az oktatás önmagában egy teljes paradigmaváltáson fog átmenni, amely értelmet és reményt fog adni a világ lakossága számára.

Van néhány lehetséges forgatókönyv arra, hogy mi fog történni az esemény után. Számos ezekből a lehetőségekből, és javasolt változásokból sok évig eltarthat. Az itteni állítások nem úgy hangzanak el, mint az Új Társadalom felé mutató tervek végleges kinyilatkozásai.
Az itteni ötletek néhány embernek fantáziák, másoknak maga a földi paradicsom, míg néhány embernek ez a földi pokol. Nem akarjuk megszabni, hogy mi történjen, csak fel szeretnénk KÉSZÍTENI néhány LEHETSÉGES változásra. Bizonyos részletek a fönt leírtakból biztosan meg fognak nyilvánulni. A pontos részletei és idővonalai ezeknek a számított változásoknak ismeretlenek, ez a cikk a Fény győzelmére való több éves felkészülés és tanulmányozás eredménye. 

Harmadik szakasz: Kivel kell kapcsolatba lépni?

Tulajdonképpen, a te küldetésed, hogy lépj kapcsolatba a világ vezetőivel, már elkezdődött. Gyakorolj „AZ ESEMÉNYRE” minden nap; és értesíts mindenkit, és bárkit, akinek van füle, hogy halljon és szeme, hogy lásson. Áldozz időt annak a gyakorlására, hogy melyek azok a szavak és információk, amelyeket ha megosztassz az emberekkel “(be)lezárja” őket. Próbáld meg az információt olyan tömören és érthetően átvinni, amennyire csak lehetséges! Ne légy elbátortalanodva, ha nem vagy kész a feladatra.

 1. Bárki meghallgathat, aki felelősségteljes és hatalmi pozícióban van. Nem kell egyből „a holdat megcélozni.” Néha a megfelelő személy is átadhatja az üzenetet; és lehetséges, hogy későbbre fogsz kapni egy meghívást.
 2. A helyi város vezetője, a polgármester, vagy maga a városi tanács tagja is lehet az az illető, akire éppen szükséged van. Használd a helyi ismereteidet azzal kapcsolatban, hogy kit fogsz első körben megkeresni.
 3. A körzeti, vagy megyei testületek könnyebben hozzáférhetőek és elérhetőek. Attól függ, mekkora befolyásod van az adott területen.
 4. Iskolai testületek, tanárok és igazgatók valószínűleg szívesen segítenek a biztonságos menedéknyújtásban, ha bizonyos lakossági csoportoknál káosz törne ki: ne félj tanítani a tanítókat.
 5. Közüzemi vállalatoknak –gáz, elektromosság és víz-folyamatosan mennie kell. Ha ezek meghibásodnak, ne félj értesíteni a felelős csoportokat a környéken.
 6. Városháza. Ebbe beletartózik az egész város infrastruktúrája (a város működése, mint olyan). Kérlek tudasd velük, hogy mi is történik. Valószínűleg megértő és segítő fülekre fogsz találni.
 7. Élelem- Beszélj a helyi boltok vezetőivel. Emlékeztesd őket, hogy az embereknek szükségük lesz ennivalóra –még akkor is, ha az átmeneti időszakon gyorsan túl leszünk. Fontos, hogy segítsenek az üzletek fenntartásával az élelmiszer ésszerű és igazságos elosztásában amennyire csak lehetséges. A parkolóhelyeken elhelyezett szórólapok lehetőleg lebeszélik majd az embereket a pánikról és a lopásról.
 8. Kommunikációs központok; ezeket nem lesz könnyű véghezvinni, de fel lehet venni a kapcsolatot helyi szakértőkkel, hogy rádióállomásokat és egyéb kommunikációs formákat készítsenek elő használatra áramkimaradás esetén. A legfontosabb itt a kutatás és a felkészültség.
 9. Törvényi végrehajtás –Végül, de nem utolsósorban, a a törvényi szervekkel való kommunikáció fontos ebben a helyzetben. Itt kell a legjobban igyekezned, mivel a tagok csak a vezetőtől fogadnak el bármilyen irányítást. Ez a csoport gyakran azért választja ezt a hivatást, hogy irányíthasson, nem pedig attól a vágytól vezérelve, hogy szolgáljon. Ahhoz, hogy itt hatékony légy, szükség lesz az összes eszközödre és kapcsolatodra. Emlékezz arra, hogy kivel beszélsz. Amikor kiválasztod a képviselőidet erre a feladatra, válassz olyan hírvivőt, akinek nincs bűnözői múltja, vagy nem bajkeverő. Légy együttérző; és ne felejts el óvatosnak lenni, és a többieket is erre bátorítsd. Tudasd velük, hogy te most együtt dolgozol a „Törvényi végrehajtás Speciális alakulataival”, és mint helyi képviselőjük, azért jöttél segíteni, hogy elkerülhetők legyenek a törvénytelenségek. Bátorítsd a megelőző rendőri intézkedéseket, amelyek tisztelik az emberek békés gyülekezésre való jogait. Mutasd meg nekik a Közösségi Vezetők Tájékoztatóját bizonyítékképpen, hogy te tudtad, hogy ez következik. Sokat segíthet!

Negyedik szakasz: Képzési Javaslatok

Légy elhivatott: Reméljük, hogy kitartasz elhivatottságodban és tanulni fogsz itt; és reméljük, hogy átvéve a kezdeményezést az egyik vezetővé válsz a kisvárosodban, a községedben, falvadban, a nagyvárosodban, a megyédben, vagy akár az országodban. Bátorítani fogunk arra, hogy szervezz találkozókat csoportos meditációkhoz, és ezeknek az ötleteknek a megvitatásához, másokat is arra bátorítva, hogy Készüljenek A Változásra.

Heti találkozók: Heti találkozókat javaslunk személyes megjelenéssel –vagy akár közösségi médián és konferenciahívásos hálózaton keresztül. Bármi és minden beletartozik, ami működik. Minden őszinte hangot meg kell hallgatni. Kerüld a hatalmi harcokat a csoporton belül. Kérlek kövesd a Protokolljainkat.

Szerepjáték: Szervezzetek egymást közt szerepjátékokat és gyakoroljatok. Teszteljétek magatokat az üzenetek tartalmát és a küldetés szándékát tekintve. Ne felejtsd el az üzenetek prioritását. Mutasd be a Közösségi Vezetők Tájékoztatóját, ahogy képbe kerültél a tartalommal. Ha nem vagy magabiztos a küldetésben, vagy a csomag tartalmában, akkor ez nem a neked való csoport. Mi VEZETŐKET akarunk, akik magabiztosak, és véghez tudják vinni ezeket a protokollokat, amikor szükséges.

Légy tudatában a stressznek: Légy annak tudatában, amikor képzed magad és gyakorlod a fellépésedet, hogy ezek a vezetők stresszesek lesznek, és valószínűleg az is nehézségbe fog ütközni, hogy megtaláld őket és átjuss a biztonsági szűrőiken. Használj meggyőzést, és légy tapintatos. Ha bárkinek személyes kapcsolata van a csoporton belül használjátok fel-amikor csak lehetséges és gyakorlatilag kivitelezhető kerüljetek azok közelébe, akik a területi infrastruktúrát irányítják. Mindig bátorítsátok őket, hogy működtessék a status quo-t, és legyenek felelős vezetők.

Alkossatok Csoportokat: Arra kérünk, hogy csoportosan közelítsétek meg ezeket a hatalmi pozícióban lévő vezetőket. Legyen egy vezető, aki ismeri a Protokollokat. Ez a lehető legfontosabb. Tartsatok gyertyafényes virrasztást, vagy egyéb békés, nem fenyegető jellegű, figyelemfelkeltő műveletet, ha elutasítottak. Lehetsz kreatív, de ne légy erőszakos, ha nem kapsz hivatalos közönséget. Használd a Reneszánsz csoportot, vagy a humort; és ne félj használni egy beosztottat, akinek bejárása van a hatalom folyosójára. Légy türelmes, erős, és őszinte. Tanítsd meg a csoportodnak ezeket az alapelveket és légy a testvéreid őrzője. Figyeljetek oda egymásra. Ne hagyd, hogy az érzelmek vagy az önérdek uralkodjon munkátok során. A gyámkodásod alatt előfordulhat, hogy egy felelősségteljes vezetőség visszautasít bizonyos irányelveket a parancsnoki láncolatban, amelyek sérthetik a Protokolljainkat, és nyilvánvalóan teljesen ellene vannak a szabadságnak, és az igazságnak. Lehet, hogy sikerül keresztüljuttatni az elképzeléseket, de lehet hogy nem, mindenesetre az erőfeszítéseitek segíteni fognak ebben.

Juttasd el az Üzeneted az Emberekhez: Ha minden más elbukik, akkor vidd az üzeneted az utcákra és az emberekhez. Beszélj egy szónoklaton, használj megafont, de légy kedves és szíved Szeretetének mélységéből szólj! Sikerrel fogsz járni!

Szükségünk van a Segítségedre

Tudjuk, hogy számos különböző kultúra lesz érintett. Ezért ezt figyelembe kell venni az információk összetételénél és a világszintű terjesztésénél is. Ha bármilyen észrevételed, vagy javaslatod van, kérlek, oszd meg velünk. Olyan sok különböző politikai rendszer, és hierarchia létezik, hogy valószínűleg nem tudjuk most mindet figyelembe venni. Gondold végig az erőforrásokat a környékeden.

Oszd meg velünk gondolataidat: Tudjuk, hogy számos különböző kultúra lesz érintett. Ezért ezt figyelembe kell venni az információk összetételénél és a világszintű terjesztésénél is. Ha bármilyen észrevételed, vagy javaslatod van, kérlek, oszd meg velünk. Olyan sok különböző politikai rendszer és hierarchia létezik, hogy valószínűleg nem tudjuk most mindet figyelembe venni. Gondold végig az erőforrásokat a környékeden. Őszintén imádkozunk és tudjuk, hogy közületek sok embernek vannak értékes és különböző nézetei, amellyel hozzájárulhat ehhez a munkához. Ezért alázatosan kérünk téged, hogy tedd meg a pozitív hozzájárulásodat a munkánkhoz. Hiszünk benne, hogy ez a hívás eljut azokhoz, akikhez kell. Sok intelligens Fénymunkást ismerünk világszerte, aki meg tudja ezt csinálni. Te vagy az?

Az Igazság Bankja: A segítségeddel ez a weboldal egy olyan erőforrássá, és az igazság bankjává fog válni, amit mindenki ingyenesen használhat. Támogatva lesz azzal az arannyal, melyet a benned lévő ÉN VAGYOK szellemi forrásához való tiszta hozzáállásod eredményezett. Hagyd, hogy tiszta elméd kimondja a teljes igazságot; és hagyd, hogy szerető gondolataid mindenkihez eljussanak. Rád van bízva, hogy névvel vagy név nélkül osztod meg az ötleteidet. Bizottságunk ellenőrizni fogja ezeknek a kiegészítéseknek a tartalmát, hogy az ötletek biztosan összhangban legyenek protokolljainkkal.

Hozzászólások/ Kérdések: Tisztában vagyunk azzal, hogy a megtett erőfeszítéseink nem teljesek. Hagytunk helyet a hozzászólásoknak. A „Hozzászólások” oldal tartalmilag ellenőrizve lesz. Nem fogjuk tolerálni a felforgatókat és az utálkozókat sem. A bátorító és pozitív tartalmú mondatok lesznek engedélyezve. Az őszinte kérdéseket és komoly kéréseket megválaszoljuk vagy átirányítjuk egyéb forrásokhoz tanulságként. Arra kérünk, hogy csak olyan témába vágó kérdéseket tegyél fel, amely a planetáris vezetőségi csoport tartalmához kapcsolódik, ellenkező esetben nem rakjuk fel a kérdésedet. Ha úgy döntünk, hogy nem tesszük fel, el fogjuk magyarázni az okát.

„Beadványok Oldala”: Örömmel vesszük az építőjellegű kritikát; és meg is hallgatjuk a jó szándékkal felterjesztett gondolatokat. Lesz egy „Beadványok oldala” azok számára, akik támogatni kívánják a jóindulat és az igazság megszilárdítását a világunkban. Bátran terjeszd elő a jól-kigondolt kiegészítéseidet a munkánkhoz. Azoknak az embereknek a beadványait, akik közben tartják magukat a Protokolljainkhoz, valószínűleg részben vagy egész terjedelmében nyilvánosságra hozzuk. Ha a Planetáris Vezető Csoportunk konszenzusa egyetért, ezek az indítványok hozzá lesznek adva a végső munkánkhoz. Meg kell érteni mindenkinek, aki cikkeket, vagy írásokat ad az oldalhoz, hogy ez az oldal mindenki számára elérhető, és nem lehet szerzői jogot feltüntetni az anyagoknál.

Önként vállalt Tanulás az Önismeret útján: Ezek az elkészült tájékoztatók 3 fázisra lesznek felosztva, mivel az emberiség eredetének és kiterjedt családjainknak a feltárása és megvitatása nem lenne túl bölcs dolog a korai fázisokban, majd csak az „AZ ESEMÉNY” és a tömeges letartóztatások megtörténte után. Arra kérünk, hogy amikor csak lehetséges, a csoportjaink együttérzéssel közeledjenek a vezetőkhöz. Nagyon fontos, hogy a csoportjaink kövessék a weboldalon feltüntetett Protokollokat a közösségük vezetőivel való kapcsolatfelvétel során. Ezek a Protokollok gondosan lettek összeválogatva, hogy biztosíthassuk, amennyire emberileg lehetséges, hogy pozitív reakciót kapj. Biztosak vagyunk benne, ha követed ezeket a leírásokat, sikerrel fogsz járni.

Következtetés

Még egyszer, ha nem vagy biztos abban, hogy mit képviselünk itt, ne félj megkérdezni, átnézni és tanulmányozni. Ne cselekedj, hacsak nem elég erős a szellemed és nem vagy magabiztos – még akkor sem, ha jó érzéseid ellenére kétségeid vannak. „AZ ESEMÉNY” időszakára nyomtass ki egy másolatot a „Közösségi Vezetők Tájékoztató”-járól és hagyd ott névtelenül, vagy add át olyannak, akiről úgy érzed, hogy alkalmasabb és lehetőleg jól csinálná a bemutatói munkát.

Páran már látták és hisznek benne. Vannak mások, akik áldottak, még nem látták, de mégis hisznek benne. Ítéld meg a tudás fáját a gyümölcséről. A Békéért, a Szeretetért, és az Őszinteségért emelünk szót a világunkban. Az Igazság Fényével fogjuk elérni mindezt.

Emelkedjünk fel végre ha nem másért, hát önmagunkért, hogy széttörjük azokat a bilincseket, amelyek félelemben tartják az elménket. Ne bénulj le! Cselekedned kell az igazságért most, ma, ebben a percben! Tartsd a szívedben minden jónak, szépnek és igaznak a forrását. A szándékod, és elszánt ténykedésed, hogy jót tegyél, rezonálni fog és az Univerzum megválaszolja. Isten áldja mindannyitokat!

Szeretettel és tisztelettel,

A Planetáris Vezetőségi Csoport

Győzelmet a Fénynek!


7 megjegyzés:

 1. Minden leirt dolog, nagyon hasonlit a MESIAS NELJOVETELET JELZO TORTENESEKKEL, Minden hiteles lenne ha ez az anyag egy kis reszeben is emlitest tenne a MEGVALTO ELJOVETELEROL Ez nem tortenik meg, ez ketejeket tamaszt a dolgok leirasaban. Ami megis a hasonlosagot jelenti a SZEDRETET MEGTESTESULESE ES ELJOVETELE, AZ IGAZSAG GYOZELME. Ezek azok amik megsem teszik erdektelenne az anyag tartalmat, es az a teny hogy az ESEMENY, megerkezese idopontjara vonatkozolag nem tessz semmi kijelentest. En hiszek a VEGTELEN TISZTA TOKELETES SZERETET GYOZELMEBEN, de ez mar megjelent egyszer a Bolygonkon JEZUS KRISZTUS SZEMELYEBEN ! AZ univerzum HOLOGRAM ELMELETEBE IS tokeletesen beleiilik a SZERETET gyozelme.AZT AZ ORAT NEM ISMERI SENKI MEG A FIU SEM CSAK AZ ATYA! ez aJanos evangeliumi kijelentes fedez el egyelore minden titkot.Innen minden ismeretlen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Messiás eljöveteléhez hozzászólás: Jézus mondta, hogy Isten nem lakozik általatok épített templomokban, ő bennetek lakozik! A Teremtés után Isten szétosztotta önmagát, ő mindenben és mindenkiben benne van. Önmagadban kell keresned. Mindenki önmagát váltsa meg, ezt ne várja mástól, helyetted senki sem teszi meg. Ha megváltozunk, mi emberek, előjön - érezhető lesz - a bennünk lévő Megváltó. A szeretet lángja mindenkiben benne van, a szeretetet sem kívül kell keresni.

   Törlés
 2. Nagyon halas vagyok ezert az irasert. Mindennel tokeletesen egyet ertek - csak azzal nem, hogy raktarozz gyogyszert.... A szabadsag es amegvilagosodas egyik alap feltetele megerteni, hogy mi aa hogy "betegseg", mi okozza, es hogy hogyan lehet termeszetesen meggyogyulni.... Mi energiabol vagyunk es csak energia tud "gyogyitani". Termeszetes allapotunk a teljese es tokeletes egeszseg amire a test torekszik es amire kepes ha nem dologozunk ellene....

  Az illetonek aki hianyolta, hogy nem lett megemlitve a MEGVALTO eljovetele... A megvalto mar itt van - Onelkule semmsemmi sem tortenik es tortenhet... DE EZ NEM EGY SZEMELY, nem egy illeto, nem testben jelenik meg hanem mint ESZME es ENERGIA TUDAT - azert hogy ne lehessen felszogezni a keresztre vagy viatkozni, hogy milyen vallasu, stb stb stb

  VálaszTörlés
 3. Tudom hogy eljön ez a világ amiről itt szó volt. Ehhez nagyon sok igaz emberre van szükség ! Nagyon várom !!!A TEREMTŐ velünk van és mi teremtők is vagyunk.
  Napnak sugarával ébred a határ,szeretet sugarával éled a Világ.
  Szép lesz majd e Világ,ha mindenki magára vigyáz ,ki fejlődni kíván!
  Áldás, Áldás, Áldás ! S. Mária M

  VálaszTörlés
 4. Szegeden kész vagyok segíteni! Csoportunk is van.

  VálaszTörlés
 5. Majdnem kicsordultak konnyeim a cikk olvasasaban, szivbol hiszem hogy ez meg fog tortenni talan meg az en maradek eletemben. Hogy tovabbitsam melyik az a web oldal ahol ez angolul van es terjeszthetem itt Australiaban. En sajnos nem tudom jol leforditani, 42 eve elek itt es sokszor keresem a magyar szavakat amit elfeljtettem. Probalom en is a meditaciot, de nagyon neheznek talalom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://prepareforchange.net Szeretettel küldöm!

   Törlés