Média

Küldetés

A Média Csoport tartalmakat készít az egész világon való használatra, és minden szervezett területnek szüksége van arra, hogy megossza a munkánkat világszerte.

Az Esemény előtt a Média Csoport videókat fog készíteni, hogy inspirálja az embereket a heti felszabadító meditációkban való részvételre, valamint az Eseményhez kapcsolódó tevékenységekről rövid hírklipeket hozunk létre.

Egy YouTube csatornát indítunk a "Hogyan mennek a dolgok a közösségedben?" téma körül. Ez a csatorna interjúkat készít hétköznapi emberekkel a világ minden tájáról, hogy megmutassuk, nem kell pánikba esni az Esemény idején, bemutatva, hogy a közösségek és a szolgáltatások továbbra is normálisan működnek.

Ezen kívül hosszabbtávú projekteken is dolgozunk, melyek kifejtik annak igaz történetét, hogy mi is történik itt a Földön. A legtöbb ilyen projekt az Esemény után fejeződik be. A másik öt csoport tevékenységét a Média Csoport is támogatja. Filmkészítőket, hangmérnököket, világító szakembereket, írókat, zeneszezőket stb. mind arra ösztönözzük, hogy lépjenek velünk kapcsolatba.

Lépj velünk kapcsolatba a részvételi szándékoddal, vagy küldj szerzői jog mentes grafikákat, zenét, és felvétel nyersanyagot, mely felhasználható a prepareforchange.net média könyvtárában.
3 megjegyzés:

 1. Üdvözlet Szeretteim - Testvéreim,

  Nagyon örülök, hogy egy ilyen szemlélet létrejött, hogy lehetőség nyilik minden Földi Ember személyes megnyilatkozására, ami szerintem nagyon sok Testvérünk feébredését serkenteni fogja,mert nagyon színes kavalkád jöhet ezáltal létre. Ilyen lehetőség a mi Földünkön még nem volt, ezidáig elképzelhetetlennek tűnt.

  Minden megnyilatkozás felbecsülhetetlen értéket képvisel.

  Ma született meg bennem a következő vers, igy mindjárt nyilvánosságra hozom, ha tetszik és fel tudjátok használni, szeretettel felajánlom, ezennel jóváhagyom, természetesen minden külön kérdezés nélkül.

  Szeretettel mindenkinek ajánlom - Terka

  A SZERETEFOLYAM

  Mi Emberek erre a gyönyörű Földre,
  azért születtünk a MOST-ban,
  a Földanyával szimbiózisban élve, hogy
  megteremtsük a mindent felülíró
  SZERETETFOLYAMOT.

  A másik Embernek,vagy
  bármely más Lénynek:

  Ha a MOST-ban még alszik,
  ÉBRESZTŐT FÚJHASSUNK!

  Ha megreked, vagy eltéved,
  a FÉNY ÚTJÁT MEGMUTATHASSUK!

  Ha szüksége van ránk,
  mindenben TÁMASZA LEHESSÜNK!

  Ha szüksége van segítségre,
  önzetlenül SEGÍTHESSÜNK!

  Ha szomorú, vigaszt nyújthassunk,
  és csak SZERETHESSÜK!

  Ha boldog és örül,
  mi is vele ÖRÜLHESSÜNK!

  Az Ember minden megnyilvánulását
  SZERETETTÉ ÉS FÉNNYÉ ALAKÍTHASSUK!

  Magunkhoz vegyük Örökségünket,
  Az ISTENI TEREMTŐ KÉPESSÉGÜNKET!  VálaszTörlés
 2. Minden itt leirt tettszik, kivéve: azonnal a börtönöket megszüntetni nehéz ügy pl MO-n ahol naponta rablógyilkosságok áldozatai az idős emberek apró kacatjukért! Az oda beutaltak valójában a társadalom elleni vétkükért vannak elkülönitve.
  Tehát nem lehet a társadalomra rászabaditani ezeket az embereket amig spirituális fejlődésükben nem érik el a nemártás szintjét.
  Gyerekfejjel láttam éltem át hasonló kiengedéseket és az borzasztó volt.
  Egy fénnyel teli eseményt nem lehet ilyesmivel elrontani, viszont ami ma MO falvaiban közterein történik kétségeket ébreszt bennem hogy több lépcsöfokot is fejlődni tudnának ezek a lények.
  Aztán lehet szakmai ártalom a jelen véleményem.

  VálaszTörlés
 3. Hiddjetek! És ne féljetek! Ennyi lenne. Aki nem akar egy szebb világot, ne félj, nem fogja bírni az Alcyon energiáját. Aki igen, az pedig egy szebb jövőhöz tartozik! Mindnyájan egyek vagyunk, ők is hozzánk tartoznak. Hidd el, ha kapunk impulzust MINDENKI GYÖKERESEN meg fog változni!

  VálaszTörlés