Technológia

Küldetés

Az emberiség életének inspirálása és végső soron felemelése azzal, hogy az ingyen energia információ általánosan érthető, elérhető és használható legyen. Ehhez hozzájárulhatsz a Technológia Csoportban való részvételeddel, ha felveszed velünk a kapcsolatot: http://prepareforchange.net/participate/

Jövőkép:

Mintegy száz évvel ezelőtt Nikola Tesla tiszta, korlátlan, ingyenes energiát javasolt vezetékek nélkül szállítva, mintegy ajándékként az emberiség számára. Az Esemény idején ezek az álmok elkezdenek valóra válni. Új Energia készülékek most is léteznek, melyek tiszta, gyakorlatilag ingyenes energiát állítanak elő az úgynevezett "Nullponti Mezőből" mágnesességen, hidegfúzión, plazmafúzión keresztül, és desztillált vízből. Néhány tiszta eszköz már most is létezik, melyek folyamatosan töltik az elektromos autók motorjait, és egyéb alkalmazásai is vannak.

Ezt az ingyen energiát tudják és fogják vezeték nélkül szállítani pontosan arra a helyre, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az energia szabadságot jelent, az energia életet jelent. Képzelj el egy buja zöld farmot a sivatagban, élelmet, vizet és orvosi ellátást a beteg és éhező Afrikában és más területeken. Tiszta, egészséges víz állítható elő vagy tisztítható a szennyezett vízből, ahol erre szükség van, vegyianyagok vagy adalékanyagok nem szükségesek. Szintén léteznek technológiák, melyek képesek eltávolítani a különböző szennyező anyagokat a környezetből, köztük a biológiai, petrolkémiai és nukleáris szennyeződéseket.

Lecsatlakoztathatjuk lakásainkat és gyárainkat az elektromos hálózatról, kikapcsolva az ártalmas intelligens mérőórákat, és kreatívan élvezhetjük a több szabadidőt anélkül, hogy keményen dolgoznánk, hogy az energiaszámláinkat kifizessük. A kreatív, önálló közösségek virágozni fognak ezzel a fajta energiával. A levegőben, a földön és a vízen környezeti és hangszennyezés nélküli utazás és szállítás lesz. Az utazás biztonságosabbá válik, mivel a proaktív ütközés érzékelők meg fogják előzni a baleseteket. A legtöbb jármű utazási sugara jelentősen növekedni fog, az újratöltés vagy újratankolás csökkeni fog, vagy teljesen el fog tűnni.

Első fázis

Teljesen félreértették, hogy mennyi Új Technológia létezik, és milyen gyorsan lehet ezeket behozni az életünkbe az Eseménykor. A gyors megkönnyebbülés a betegeknek és éhezőknek, valamint a meglévő hálózatok és életrendszerek fenntartása lesz a legfontosabb abban az időben. Afrika egyes részei, a szigeteken élő nemzetek, mint például Haiti és más elszegényedett területek itthon és külföldön az új technológia azonnali alkalmazását igénylik. Élelem, tiszta víz és orvosi segítség lesz ezekre a területekre szállítva, mobil klinikák és tartós kórházi energiaközpontok lesznek alkalmazva a városokban és falvakban. A környezeti szennyezés és mérgezés meg lesz szüntetve.

A szenvedés és az éhezés meg fog szűnni. A fejlett országokban a mérgező és alsóbbrendű forrású erőművek, mint a fosszilis tüzelőanyagúak és a nukleárisak az Új Energia berendezésekkel lesznek helyettesítve, miközben a hálózahoz csatlakoznak (hálózati kábelek). Sokan úgy fogják érezni, hogy semmi sem változik, de az energiaköltségek jelentősen csökkenni fognak. Minden létfenntartó rendszer a helyén marad. A teherautók, buszok és az autók is korszerűsítve lesznek az ingyen energia technológiákkal, ha azok fosszilis üzemanyagot égetnek, illetve ha elektromossággal működnek, fel lesznek szerelve tiszta technológiával, amely folyamatosan újratölti őket. A legtöbb jármű hatótávolsága nagymértékben növekedni fog, míg az üzemeltetési költségeik csökkenni fognak. Bármi, ami szennyező, le lesz cserélve ebben az időben, hogy megkönnyítse a bolygó gyógyítását és a méregtelenítését. Emellett mobil méregtelenítő és tiszta víz generátorok lesznek a helyszínekre küldve.

Fejlődési spirál

Több szerves, tiszta, hatékony és fenntartható technológiát fognak gyártani az Eseményt követő hetekben és hónapokban az alapvető szükségletek kielégítésére, és az energiaforrások többé nem fognak szennyezni. Az ingyen energia készülékek az otthonainkban és vállalkozásainkban elfogadható költségeket fognak számunkra kínálni, mely lehetővé teszi, hogy teljesen lecsatlakozzunk az elektromos hálózatról. Önálló, zöld és független új közösségek, mint például a Suzy Star Kreatív Közösségek vagy a Vénusz Projekt fognak létrejönni, kihasználva az Új Technológiát a gyártáshoz és az energiaigényükhöz. Végül az elektromos hálózatok (vezetékes), melyek pazarolják az energiát, és amelyek szemet bántóak lehetnek, teljesen eltávolíthatók lesznek. Az autók, teherautók és buszok helyébe végül biztonságos, ütközésmegelőző és lebegő, vagy repülő járművek lépnek, ezért az utak feleslegessé válnak. Ily módon az "aszfaltdzsungelt" le lehet cserélni oxigéntermelő növényzettel, fákkal és farmokkal, hogy ellássanak és tápláljanak bennünket, és hogy szebbé tegyék az életünket.

Kommunikációs központ

Ez az oldal szolgál majd az új technológiák kommunikációs központjaként. Ez segíteni fog oktatni, informálni, hálózatba szervezni és kapcsolatokat nyújtani, ahogy az új technológiák használata elérhetővé válik az elkövetkező hetekben, hónapokban. Az Ingyen Energia eszközök, mint a háztartási és ipari, utazási, közlekedési, kommunikációs, méregtelenítési és más témák lesznek felsorolva. A technológiával kapcsolatos kérdések meg lesznek válaszolva, és a feltalálók itt megoszthatják a módszereiket, igényeiket és a fejlesztéseiket is.

Használd a Részvételi űrlapot, hogy kapcsolatba léphess velünk: http://prepareforchange.net/participate/

7 megjegyzés:

 1. Csak jönne már el ez az új korszak! :)

  VálaszTörlés
 2. Türelem- már közeledik felénk.

  VálaszTörlés
 3. én nagyon várom az új korszakot! én a technológia megszálotja vagyok:D

  VálaszTörlés
 4. már évek óta várom, így legyen, hála és áldás kísérje új utunkat!

  VálaszTörlés
 5. Csodás lesz AranyosLelkeim! <3 <3 <3
  Sherana TündérAngyalLány

  VálaszTörlés
 6. "képzeld el" Ez az ami segít előbbre hozni ezt a szép életet.
  Ne keseregjünk, hanem használjuk a gondolataink teremtő erejét.
  Ölelek Mindenkit. A Fény (egy az Isten) nevében.

  VálaszTörlés